Benne vagy a játékban?

Benne vagy a játékban?

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Itt egy program, mely garantáltan felfűti a hangulatot

 

És mit csináljunk a hétvégén? Szól a kérdés a szombat közeledtével. Ha a mozi már unalmas és az idő is borús itt az ideje megmozgatni a fantáziát.

Valami interaktív program kellene, ami nem szokványos, de mégsem kerül egy vagyonba? Ha barátaiddal valami bevállalós új dolgot akartok kipróbálni, lépjetek be a Fallost pajzán világába.

Benne lennél egy olyan játékban, ahol összefogásra van szükség?

A Fallost szabadulószoba nem a szokásos élményt ígéri. Egy olyan képzett világba csöppenhettek bele, ahol szükségetek lesz a bennetek rejtőző erotikus fantáziára és a szabad gondolkodásra. Kidolgozott díszlet és ötletes történet jellemzi a Fallost szabadulószobáját. A szoba alapvetően mesés elemekre építkezik, ám nem hiába 18 +-os játékról van szó. A történet részletei és a díszlet is egyfajta bujaságot rejteget számotokra. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez egy felnőtteknek szánt élő mese tele meglepetéssel.

 

Itt átléphettek a valóság ajtaján és szereplői lehettek egy különleges történetnek. A 60 perces „utazás” alatt felfedezhetitek saját – talán még nem ismert – képességeiteket és nem utolsósorban egy felejthetetlen élményben vehettek részt. A cenzúrázatlan környezet kihívásokat állít elétek, melyeket teljesítve közelebb kerültök a kiszabaduláshoz. Így a kijutás csak a Ti képzelőerőtökön és pajzánságotokon múlik.

 

Ez egy igazi kihívás, hiszen barátaiddal egy olyan kiépített környezetben lehetsz, mely áthágja a valóságot, ám valódi izgalmat visz a hétköznapokba. Olyan helyzeteket szül a játék, melyben még biztosan nem volt részetek. Egy erotikus mese szereplőivé válhattok, ahol a tetteiteken és heves gondolataitokon áll vagy bukik a történet.

Ha izgalmas program kell, hát itt van, csak ne pirulj bele nagyon!

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”http://fallost.hu/foglalas/” url_new_window=”off” button_text=”FOGLALÁS” button_alignment=”right” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ /][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]