Jobb adni, mint kapni! Ajándékozz élményt! De nem mindegy, hogy milyet!

Jobb adni, mint kapni! Ajándékozz élményt! De nem mindegy, hogy milyet!

Szerintünk úgy van értelme és akkor lesz értékes egy ajándék, ha azzal élményt szerzünk és egy szuper emlékké formáljuk! Ugye egyetértesz? 🙂

A díszlet és a téma adott! Ki ne szeretné megmenteni a hercegnőt a gonosz sárkánytól? De ne gondold, hogy ez egy unalmas forgatókönyv. A Fallost egy erotikától fűtött 18+-os mese, melyben a feladatok megoldásával kiszabadíthatod a szendének nem mondható hercegnőt.
Nálunk Itt a Fallostban minden adott ahhoz, hogy egy igazán klassz ajándékot, élményt szerezz a párodnak, haveroknak, barátoknak, jó szomszédoknak, a menyasszonyi búcsúra, szülinapra, csapatépítésre, sógorodnak sőt még az apósodat is elhozhatod egy egészségesen pajzán, vicces, szórakoztató egy órára. Tutira nyerő ötlet- szerintünk! 🙂 

A Fallost ebben is különbözik a többi szabaduló szobától, ugyanis nagyon szórakoztató egyvelege az ötletes, kreatív, néhol humoros, erotikus vonalnak. Itt, ha jó rejtvényfejtők vagytok az nem elég! Ugyanis erősen kell koncentrálni arra is, hogy a figyelmetek ne lankadjon és ne kalandozzon el, különben kicsúsztok a megadott időkeretből!
Tehát, amennyiben Te is egyetértesz velünk abban, hogy ha ajándékozásról van szó a legjobb élményt és kiváló szórakozást adni, melyről még hónapok múlva is beszéltek, akkor rendelj tőlünk Ajándékutalványt, amit megtehetsz az oldalunkon, vagy foglalj rögtön Online időpontot a FOGLALÁS-on keresztül és töltsetek el nálunk egy pikáns, buja, humoros egy órát!

Gyertek el, és szabadítsátok ki Csiklandia hercegnőjét!