3 jó tanács, mielőtt ellátogatsz hozzánk!

3 jó tanács, mielőtt ellátogatsz hozzánk!

Ha valaki szabaduló szobába készül, és még nem volt ilyen élményben része, néhány kérdés felmerülhet, amiben MOST szeretnénk segíteni.

 

*Kivel is játszak?

A Fallost egészséges erotikától fűtött pajzán megfejtések humoros formába öltöztetése. Ha felmerült már benned a gondolat, hogy kivel is látogass el hozzánk adunk egy-két ötletet.

-Baráti társaságoknak izgalmas programlehetőség, akár egy szombat esti sörözés előtt.

-Ha legénybúcsút szervezel a legjobb haverodnak, akkor itt megadjuk az esélyt nektek, hogy kiszabadítsátok a pajzán sárkány rabságából Csipke Puncuska hercegkisasszonyt,
egészen 7 főig jöhettek.

-Természetesen a lánybúcsúkra is tökéletes program. Ha a barátnőd lánybúcsújára készültök, ezt az ötletet mindenféleképpen vesd fel, hiszen előttetek áll a pajzán feladat: meg kell találnotok az elrejtett hancúrléceket.
-Sőt akár, egy nem mindennapi tabuk nélküli csapatépítő tréning színhelye is lehet a Fallost szobája, áthágva az unalmas programokat.

Tutira emlékezetes program lesz, unatkozni nem fogtok!

*Hogyan kezdjetek hozzá?

A mindent a szemnek semmit a kéznek szabály itt nem érvényesül! Fogdossatok meg mindent bátran, nézzetek be az utolsó kis résbe is, nem lehet tudni, hogy minek lesz jelentősége a későbbiekben. Ahhoz, hogy a huncut hercegnő elmenekülhessen a nagy, robosztus sárkánytól a rejtvényekhez ágytornára is szükség van, khmm! akarjuk mondani agytornára is. Ha egy kulcs nem nyitja a zárat akkor, valószínűleg tovább kell keresnetek.

*Mi lesz, ha nem találom ki a rejtvényeket?

A játék megkezdése előtt, figyeljetek oda a játékmesterre, aki beavat az erotikától fűtött történet mélyebb bugyraiba.  Itt akár egy szó is segíthet a későbbiekben, hogy megmentsétek a kacér hercegkisasszonyt. A merész, pikáns gondolatok és ötletek segíthetnek a megfejtéseknél. Ha valahol elakadtok, akkor a játékmester segít, hogy megtaláljátok a kulcsokat!  Egy biztos, az itt eltöltött egy órában szabadon kell engednetek a fantáziátokat, hogy a néhol vicces, erotikus, buja feladványokat megfejthessétek.
Készen állsz?
 

Várunk titeket és reméljük kellőképpen felcsigáztuk a kedélyeket!