fbpx

Ajándékkártya a Fallostnál:

Az életre szóló élményért!

Miért jó választás az ajándékkártyánk?

1.

Mert stílusos, elegáns és szexi módon nyújthatsz egy varázslatos élményt a barátaidnak, szeretteidnek.

2.

Mert a felhasználás időpontja nincs meghatározva, így egy éven belül bármikor élhetnek a lehetőséggel.

3.

Mert végre szakíthatsz az ősrégi, virág-csoki-ékszer típusú ajándékokkal, és valami egészen újat vihetsz az életetekbe, ami mentes minden unalomtól.

Milyen fajtái vannak?

Páros ajándékkártya:

Két főre szól, és remek választás évfordulókra, emlékezetes napokra, fontos események pajzán módon történő megünneplésére.

ajándék pároknak
Szerelmespár

Csapatjáték 4 főre:

Maximum 4 személy játékát teszi lehetővé. Tökéletes választás kisebb létszámú születésnapi bulikhoz, baráti összejövetelekhez, családi rendezvényekhez.

Ajándékkártya 4 fő
Lányok

Csapatjáték max. 20 fő-ig:

Amennyiben 4 főnél többre kell számolni, ennek a kártyának a megrendelése közben kiválasztható a játékosszám. Ez a 20-at, vagyis a szoba maximális befogadóképességét nem haladhatja meg.

Nagyobb születésnapi, vagy névnapi bulik felfokozott hangúlatú kezdéséhez ideális.

20 játékos
Baráti társaság

Milyen alkalomra adhatsz még ajándékkártyát?

Ajándékkártya születésnapra:

Szülinapi bulit szervezel? Vagy csak az ajándékon agyalsz? Lepd meg az ünnepeltet egy óra pajzán játékkal, amiben nem csak ő, de az egész csapat is kiélheti a vágyait. Kezdjétek az ünneplést a Fallostban, hogy a hangulat biztosan a tetőfokára hágjon!

Ajándékkártya a párodnak:

Születésnap? Névnap? Valentin-nap? Évfordulók? Ezekre az alkalmakra tökéletes meglepetéssel tudunk szolgálni! Játszatok kettesben egy erotikus szabadulószobában, és idézzétek fel együtt a legvadabb emlékeiteket!

Ajándékkártya évfordulóhoz:

Szeretnéd megünnepelni a házassági évfordulótokat, de valami igazán különleges, eredeti helyen, ahol rengeteg élménnyel is gazdagodhattok? Kipróbálnád magatokat egy erotikus szabadulószobában, ahol semmi sem tabu? Legyen ez a jeles nap egyben egy újabb, pajzán kalandotok is!

Válassz ajándékkártyáink közül

Ajándékozz mást! Ajándékozz élményt! Ajándékozz többet!

– Velünk.