fbpx

Felfűtött élmények leány/legénybúcsúra

Az esküvőket megelőzően hagyományos dolognak számít, hogy a barátok saját maguk szervezik meg a leánybúcsút vagy a legénybúcsút a párnak. Nehéz dolguk van, hiszen olyan programokat kell kitalálni, mely különböző korosztályoknak is szórakoztató lehet, illetve az sem hátrány, ha ezen az alkalmon jelen van egy kis bujaság is.

Sokféle leánybúcsús/legénybúcsús játékot ismerünk, ám valahogy egyik sem túl különleges már számunkra. Az utcán fátyolban flangálni és répát árulni is lehet mókás, ám inkább lerágott csontnak számít ez a program, mintsem felüdítő szórakozásnak. Ha igazi élményre vágysz, válassz valami izgalmasabbat, mely garantáltan megalapozza a leány/legénybúcsú hangulatát.

Kellene egy jó ötlet?

Mint jól tudjuk, az ilyen alkalmak sohasem csak bájos csevejekről és egyszerű sörözésről szólnak, hiszen nem is ez a cél.

Ha te is unod az ezerszer eljátszott fehérnemű címke gyűjtését és valami rendkívülit terveznél, itt egy remek program, mely biztosan tetszeni fog az összes ünneplőnek.

A Fallost az egyedüli szabadulószoba, ahol meseszerű élményben lehet részed. A varázslatos és meseszerű hangulatot egy kis erotika fűszerezi meg. Az erotikus díszlet és a valóságból való kiszakadás megengedi, hogy szabadjára eresszétek a fantáziátokat, hiszen egyedül ez lesz az eszközötök a kiszabaduláshoz.

Milyen hangulatra számíthattok?

Biztosan ismered az érzést: baráti beszélgetés, mely alatt egy ártatlan mondat valahogy teljesen máshogy hangzik. Aki felfigyel a kétes jelentésre, megkapja a „piszkos fantázia” pecsétjét a homlokára.

Valami effélével áll elő a Fallost is. Ebben a szabadulószobában előbukkanak a kétes gondolatok. A pajzánkodás itt benne van a pakliban. Legyetek részesei e képzeletbeli világnak, tegyétek különlegessé az esküvőt megelőző utolsó nagy baráti összejövetelt.

Okozzatok olyan élményt, melyre a sokadik házassági évforduló után is izgatottan emlékszik majd a pár. Töltsetek együtt egy felejthetetlen estét, mielőtt barátaid házasságra adnák a fejüket, és elkezdik közös életüket.  

A hagyományos leány/legénybúcsús játékok olykor erőltetettek és ingerszegények, a Fallost szabadulószobájában viszont nincs menekvés az élmények elől, így a jó hangulat garantált.