fbpx

Itt egy program, mely garantáltan felfűti a hangulatot

És mit csináljunk a hétvégén? Szól a kérdés a szombat közeledtével. Ha a mozi már unalmas és az idő is borús itt az ideje megmozgatni a fantáziát.

Valami interaktív program kellene, ami nem szokványos, de mégsem kerül egy vagyonba? Ha barátaiddal valami bevállalós új dolgot akartok kipróbálni, lépjetek be a Fallost pajzán világába.

Benne lennél egy olyan játékban, ahol összefogásra van szükség?

A Fallost szabadulószoba nem a szokásos élményt ígéri. Egy olyan képzett világba csöppenhettek bele, ahol szükségetek lesz a bennetek rejtőző erotikus fantáziára és a szabad gondolkodásra. Kidolgozott díszlet és ötletes történet jellemzi a Fallost szabadulószobáját. A szoba alapvetően mesés elemekre építkezik, ám nem hiába 18 +-os játékról van szó. A történet részletei és a díszlet is egyfajta bujaságot rejteget számotokra. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez egy felnőtteknek szánt élő mese tele meglepetéssel.

Itt átléphettek a valóság ajtaján és szereplői lehettek egy különleges történetnek. A 60 perces „utazás” alatt felfedezhetitek saját – talán még nem ismert – képességeiteket és nem utolsósorban egy felejthetetlen élményben vehettek részt. A cenzúrázatlan környezet kihívásokat állít elétek, melyeket teljesítve közelebb kerültök a kiszabaduláshoz. Így a kijutás csak a Ti képzelőerőtökön és pajzánságotokon múlik.  

Ez egy igazi kihívás, hiszen barátaiddal egy olyan kiépített környezetben lehetsz, mely áthágja a valóságot, ám valódi izgalmat visz a hétköznapokba. Olyan helyzeteket szül a játék, melyben még biztosan nem volt részetek. Egy erotikus mese szereplőivé válhattok, ahol a tetteiteken és heves gondolataitokon áll vagy bukik a történet.

Ha izgalmas program kell, hát itt van, csak ne pirulj bele nagyon!