Amennyiben játszani szeretnél, foglalni kizárólag online, a fallost.hu/foglalas/ oldalon van lehetőséged. Ezen a felületen ki tudod választani a Neked leginkább megfelelő időpontot, pár adat megadása után pedig már készen is vagy!

A játékért több módon is fizethetsz. Válaszd azt a lehetőséget, ami számodra a legkényelmesebb! Szabadulószobánkban ráadásul nem csak forintot, hanem eurót is elfogadunk!

  • Előre utalás bankszámlára
  • Előre fizetés bankkártyával
  • Fizetés a helyszínen, készpénzzel
  • Fizetés a helyszínen, bankkártyával
  • Nálunk vagy partnereink egyikénél megvásárolt Fallost voucherrel/ajándékkártyával

 

SZÉP-kártyát és egyéb utalványokat NEM áll módunkban elfogadni!

Előleget fizetni - a szombati játéknapot leszámítva - nem szükséges, rendezheted azonban a foglalás összegét előre, ha nem szeretnél a helyszínen foglalkozni ezzel.

Korábbi tapasztalataink alapján döntöttünk úgy, hogy szombati foglalások esetén előleget kérünk játékosainktól. Ennek az az oka, hogy hétvégén rendszeresen sokkal több csapat szeretne érkezni hozzánk, mint ahány elérhető időpontunk van, előlegfizetés mellett pedig ritkábban fordul elő olyan helyzet, hogy egy társaság nem érkezik meg hozzánk, miközben mások sajnos lemaradnak a játékról. 

Foglalás után az előlegfizetéssel kapcsolatos minden szükséges információt elküldjük Neked e-mailben, de fontos, hogy ez KIZÁRÓLAG a szombati időpontokra vonatkozik!

A játékban való részvétel díja 4 500Ft/fő.

A megvásárolt ajándékkártya a kiállítás dátumától számított egy évig érvényes. Ezen az időtartamon belül bármikor felhasználható.

A szobában 18. életévét be nem töltött személy kizárólag szülői beleegyezéssel, és az ezt bizonyító beleegyező nyilatkozattal tartózkodhat.

Ilyen esetben a játékosok számát a hello@fallost.hu email címen szükséges bejelenteni. A játéktérben így a megfelelő számú feladat kerülhet elhelyezésre, ami segíti a tökéletes élmény biztosítását.

A szabadulószoba két részre tagolódik, melyeknek a területe együttesen 60 m2, a belmagasság pedig 4 méter. Ez azt jelenti, hogy egy tágas helyiségről beszélünk, aminek a kijárata biztonsági okokból kifolyólag sincs soha zárva.

A játék maximum 60 percig tarthat, tehát a játékosoknak 1 órán belül ki kell szabadulniuk a szobából.

Amennyiben nem busszal vagy villamossal érkeznél, hanem parkolóhelyre lenne szükséged, azt a közeli utcákban biztosan találsz: akár az Erzsébet Körúton, akár a Király, az Akácfa, vagy a Wesselényi utcán. További lehetőség még a Kertész és a Dob utca.

Amennyiben a lefoglalt időpont valamiért mégsem jó, és nem tudtok eljönni hozzánk játszani, azt mindenképp jelezzétek felénk e-mailben! Ha nem mondjátok le foglalásotokat és csak egyszerűen nem jelentek meg, akkor a játék értékének 50%-a felszámolásra és kiszámlázásra kerül, Nektek pedig fizetési kötelezettségetek keletkezik! 

E-mail címünk: hello@fallost.hu 

Reméljük, hogy ilyesmi nem fordul majd elő, de ha mégis lenne valami, amit jeleznél felénk, bátran írj róla egy e-mailt a hello@fallost.hu címre! Segíteni fogunk, amiben tudunk!

Szabadulószobánk Budapest központi helyén, az Erzsébet Körúton található, a 4-es/6-os villamos vonalán. Ennek köszönhetően villamossal (4/6), busszal (6/923) és autóval is könnyen megközelíthető. 

Akár villamossal, akár busszal érkeznél, érdemes a Wesselényi utca/Erzsébet körút megállóhelyen leszállnod, hiszen ezek vannak legközelebb a Fallost-hoz. Mindkét esetben a kereszteződés felé kell elindulnod, át a zebrán, fel az Oktogon irányába. 

Az épületet - amiben szobánk is található - a Spar-ral szemben látod majd, bejárata a zebrától pár lépésnyire lesz. Használd kapucsengőnket, hogy kezdetét vehesse az élmény! 

Link