Általános Felhasználási Szabályzat

 

Jelen dokumentum a Fallost szabadulószoba Általános Felhasználási Szabályzatát foglalja magában, melyet az eBusiness Experts Kft. üzemeltet.

Elérhetőségei:

 

Név: Forgács Balázs

Telefon: +36 30 680 6902

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85, földszint 5.

 

 

1. A Fallost szabadulószobában  egyszerre 2-20 játékos tartózkodhat.

 

2. A szabadulószobát mindenki a saját felelősségére használja. (Epilepszia, pánikbetegség, egyéb betegségek esetén érdeklődni a hello@fallost.hu e-mail címen lehet)

 

3. 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt a játékban, csak szülő beleegyező nyilatkozat birtokában.

 

4. A játék díját a honlapon feltüntetett átutalással, bankkártyás fizetéssel, vagy pedig a helyszínen lehet rendezni készpénz formájában. Az online történő időpont foglalások és a későbbi egyeztetések, illetve számlakiállítás céljából a Szolgáltató kezeli az ehhez szükséges adatokat: név, email cím, számlázási cím

 

5. A Felhasználó a honlapon keresztül – amennyiben feliratkozik hírlevelünkre – ajánlatokat és érdekes információkat kaphat. Ha utólag a felhasználó töröltetni szeretné feliratkozását, megteheti azt, ha küld egy emailt a hello@fallost.hu –ra.

 

6. Alkoholfogyasztásra, alkoholos befolyásoltságra vonatkozó szabályok:

 

a; Pszichoaktív anyagok befolyásoltsága alatt álló személyek nem kezdhetik el a játékot.

 

b; Alkoholos állapotban, – amennyiben a játékos rongálást követ el – a játékot a játékmester félbeszakítja, és kárfelmérés után a megbecsült kár értéket a helyszínen kifizetteti, vagy jogi útra tereli annak behajtását.

 

 c;  Alkoholos befolyásoltság alatt –  amennyiben a szoba tisztaságának megóvása nem sikerül – annak tisztítási-és fertőtlenítési díja helyiségenkét 30.000 Ft.

 

 d;  Ha a rongálás, vagy egyéb kártétel nem szándékosan történt, a kártérítés megfizetése a játékmester egyéni elbírálása alapján történik.

 

7. A játék elkezdése előtt a csoportból egy személynek ki kell töltenie és aláírnia egy Nyilatkozatot, miszerint a csoport tagjai megértették és betartják az Általános Felhasználási Szabályzatba foglaltakat.

 

8. Azon játékosok, akik nem teljesítik az Általános Felhasználási Szabályzatban foglaltakat és a játékmester utasításait, azonnali kizárásra kerülnek, a játék díját pedig a Szolgáltató nem téríti vissza. Szükség esetén eljárás is indul ellenük.

 

9. Szúró, vágó, éles, sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősített tárgyat a szabadulószoba helyiségeibe bevinni szigorúan tilos.

 

10. A szabadulószoba területén dohányozni tilos.

 

11. Késés esetén felárat számolhatunk fel.

 

12. Ha a lefoglalt időpontban a játékosok nem jelennek meg, és nem is mondták le foglalásukat, a foglalási díj 50%-a felszámításra és kiszámlázásra kerül.

 

2023.05.18

Link