Blog › 50. születésnap: 15 ajándék nőknek, ami biztosan sikert arat

50. születésnap: 15 ajándék nőknek, ami biztosan sikert arat

 

Egy hölgy életében az 50. születésnap különleges alkalom, olyan ünnep, amit nem szabad egy tortával és pár szál virággal szélnek ereszteni. Ide bizony különleges meglepetésre van szükség! Ha valamelyik barátnőd, ismerősöd vagy rokonod hamarosan betölti az 50. évet, és szeretnél emlékezetes ajándékkal készülni, jó helyen jársz! 15 tippet is hoztunk.

 

Miért fontos az 50. születésnap egy nő életében?

50. szöletésnap ünneplése - nevető hölgy

Látni a tortán egy 50-es számot felkavaró lehet: jó és rossz értelemben egyaránt, hiszen akárhogy is nézzük, ez egy fél évszázadot takar. 50 éves korára az ember már rengeteg dolgot átél, hatalmas mennyiségű tapasztat birtokában létezhet, de olyan veszteségek is kísérik, melyeket fiatalon még el sem tudott képzelni. Sokan ezt a napot már felnőtt gyermekeikkel, vagy pici unokákkal együtt ünneplik, akár több tízéve tartó házasság mellett – másoknak viszont ezeknek a hiányával is szembe kell nézniük az 50. születésnapjukon.

Minden nőnek kicsit mást jelent ez az időszak, de egy biztos: hatalmas mérföldkő, ami rengeteg emlékezésre, hálára és ünneplésre ad okot. Ünnepelni lehet a megvalósított álmokat, az elért célokat, a megszeretett embereket, a felépített családot és karriert, a legyőzött betegségeket, a beutazott országokat…annyi mindent!

Az ünnepléshez pedig illik ajándékot is adni, igaz?

 

Milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor 50. születésnapi ajándékot keresünk?

 

  • Az ünnepelt stílusát, merészségét

 

50 évesen nem minden hölgy egyformán merész, sokan már nem annyira szeretik az extravagáns, fiatalos dolgokat, mások azonban éppen ellenkezőleg: örömmel vágnak bele minden kalandba. Amikor ajándékot választasz, ezt alaposan gondold át, nehogy kellemetlen helyzetbe hozd az ünnepeltet, vagy olyan meglepetést találj ki, amit egyáltalán nem élvezne.

 

  • A fizikai állapotát, állóképességét

 

Ebben a korban programválasztásnál már azt is figyelembe kell venni, milyen erőnek örvend az ünnepelt. Túlságosan megterhelő ajándékot csak akkor szabad választani, ha biztosan tudod, hogy nem okoz majd semmilyen kellemetlenséget.

 

  • Az általános egészségügyi állapotot

 

Néhány betegség és állapot veszélyessé tehet egy-egy programot, így azokat érdemes elkerülni ajándékválasztásnál – persze amennyiben ez indokolt. Szívproblémák esetén a megerőltetéssel járó meglepetéseket és a vizes foglalkozásokat is jó lehet mellőzni, de minden más betegségnél érdemes átgondoltan dönteni.

 

15 izgalmas ajándék 50. születésnapra

 

A tökéletes ajándék megtalálásához fontos, hogy jól ismerd az ünnepeltet és tudd, mi az, aminek tényleg nagyon örülne. Ha nincs semmi jó ötleted, az sem baj! Hoztunk 15 szuper programot, melyek közül biztosan tudsz majd választani!

 

1. Kényeztető wellness csomag

 

Kis masszázs, kis gyógyfürdő, szauna, finom ételek, italok…nagyon sokan örülnének egy ilyen 50. születésnapi ajándéknak. Nézz ki egy szép wellness szállodát: a legtöbb ilyen helyen vásárolhatsz ajándékcsomagot. Érdemes két főre szólót szerezned akkor is, ha az ünnepeltnek esetleg nincs párja, hiszen egy barátnő vagy testvér is csatlakozhat hozzá.

 

2. Személyre szabott arckezelés

 

Kellemes és hasznos meglepetés lehet bármelyik nő számára, de azért vigyázat! Csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha biztosan tudod, hogy az ünnepelt nem veszi sértésnek. A személyre szabott arckezelések általában természetes olajokkal, tinktúrákkal, kivonatokkal és krémekkel történnek, miután felmérték a páciens bőrének típusát és állapotát. Fiatalít, méregtelenít és javítja a közérzetet, mindezt nagyon kellemes módon.

 

3. Különleges szabadulószoba

Fallost ajándékkártya

Ha a szülinapos szereti a vagány játékokat és nem bánja, ha zavarba hozzák, akkor szuper ajándék lehet számára egy páros vagy csoportos szabadulószoba látogatás, mondjuk a Fallost-ba! A viccesen pajzán témát és a különleges díszleteket imádni fogja, és nem csak ő, hanem a barátnői vagy a párja is. Ez a meglepetés nem prűd hölgyeknek való, ezt vedd számításba!

Vásárolj ajándékkártyát gomb

 

4. Családi élményfestés

 

Az 50. születésnap tökéletes alkalom a közös alkotásra, egy kreatív családi élményre. Ha az ünnepelt szeret festeni és a gyerekek, unokák sem vetik meg ezt a kikapcsolódást, akkor lepd meg őket (magatokat) egy pár órás művészkedéssel! Maradandó élmény lesz, amit sok-sok éven át megőrizhettek.

 

5. Helikopteres sétarepülés

 

Ha a szülinapos nem retten meg a magasságtól, sőt, egyik régi álma a helikopteres repülés, akkor nyugodt szívvel meglepheted egy különleges sétarepüléssel. Szinte biztos, hogy erre nem fog számítani!

 

6. Nyomozós, rejtélyes vacsora

 

A nyomozás, a krimi és az interaktív játékok szerelmeseinek szuper ajándék lehet egy különleges vacsora, ahol a résztvevőknek együtt kell kideríteniük, melyikük a gyilkos. Ezek a programok szerepjátékra alapulnak, mindenki felvesz egy előre meghatározott karaktert, akinek meg van a maga speciális feladata és célja. Budapesten több ilyen vacsorán is részt lehet venni, lepd meg különleges élménnyel az ünnepeltet!

 

7. Hőlégballonos sétarepülés

 

A hőlégballonos repülés egy nem túl extrém, mégis különleges kaland lehet azok számára, akik szeretnék madártávlatból csodálni a tájat. Szervezhetsz romantikus, páros repülést, vagy mehet akár az egész család/baráti kör! Persze tériszonyos hölgyek számára ez az ajándék nem a legjobb ötlet.

 

8. Koncertjegy, színház belépő

Koncert, tömeg. Szülinapi ajándéknak koncertjegy.

Ha az ünnepelt szereti a zenét, vagy a színházi előadásokat, akkor szuper meglepetés lehet egy ilyen jegy is. Ha a 20 éves kora óta kedvenc zenekara hamarosan az országban jár, arról tudnod kell! Szuper oldal a livenation.hu, ahol szinte minden Magyarországon tartandó koncertről tudomást szerezhetsz, illetve jegyet is vásárolhatsz.

 

9. Tánctanfolyam bérlet

 

Egy kis mozgás, egy kis szórakozás: aki szeret táncolni, annak egy ilyen bérlet tökéletes ajándék lehet, ráadásul még az egészségét is támogathatod vele. Páros bérlettel az ünnepelt férjét, párját is táncba küldheted.

 

10. Egyéni utazás egy álomhelyszínre

 

Ha igazán különleges ajándékot adnál, amivel nagy hatást tehetsz az ünnepeltre, akkor szervezz neki egy utazást arra a helyre, amit mindig is látni szeretett volna, de még nem volt alkalma megnézni. Ha kell, fogjatok össze a családdal, barátokkal és finanszírozzátok együtt az ajándékot. Csodálatos 50. születésnap lesz, az biztos!

 

11. Fotó tanfolyam

 

A fotózás szerelmeseinek egy kezdő, vagy haladó fotó tanfolyam szuper választás lehet. 50. születésnap alkalmából nyugodtan választhatsz olyan ajándékot is, amivel az ünnepelt tanul valami új, érdekes dolgot.

 

12. Agyagozás workshop

 

Kreatív, különleges ajándék lehet azok számára, akik szeretnek alkotni és imádnak saját kezűleg létrehozni egyedi tárgyakat. Ha a szülinapos hölgyet mindig is vonzotta ez a világ, lepd meg egy kerámiakészítő tanfolyammal, workshoppal!

 

13. Hobbikertész tanfolyam

 

Aki imádja a kertészkedést, a növényeket, a gyümölcsöket és a virágokat, annak egy ilyen ajándék tanfolyam tökéletes választás lesz. Rengeteg hasznos újdonságot tanulhatnak, a tudást pedig később örömmel hasznosítják majd.

 

14. Sütő, főzőtanfolyamok

 

Nagyon sok nő imád a konyhában nyüzsögni és különlegességeket sütni, főzni. Számukra lehet ideális választás valamilyen egyedi tanfolyam, ahol megtanulhatnak egy-egy új, csodálatos technikát.

 

15. Közös gokart

 

Ha az ünnepelt szereti a száguldozást, szívesen vezet és imád versenyezni, akkor menjetek el együtt gokartozni. Családi vagy baráti körben is szuper program lehet, rengeteg adrenalinnal és élménnyel.

 

Az 50. születésnap egy különleges ünnep minden nő életében. Legyen hát az ajándék is egyedi! Vásárolj akár 20 főre szóló ajándékkártyát a Fallost szabadulószobába!

Vásárolj ajándékkártyát gomb

 

Link