Blog › Ajándék pároknak: karácsonyra is, de nem csak arra!

Ajándék pároknak: karácsonyra is, de nem csak arra!

 

Ajándékozni sokszor piszok nehéz, ezt pedig így, karácsony közeledtével szoktuk igazán megérteni. Annak sem könnyű kitalálni, mit adjunk, aki egyedül él, nem azoknak az ismerőseinknek, akiknek már párjuk, házastársuk van! Ha nem akarsz hasznos, de igen uncsi konyhai eszközöket adni, egy páros wellness hétvégére viszont nincs pénzed, akkor szükséged lesz egy arany középútra.

Ezek lennénk mi, egy szabadulószoba Budapest könnyen megközelíthető részén. Mutatunk valamit, ami az egyik legjobb (karácsonyi) ajándék pároknak.

 

Ajándék pároknak - tippek

Mi NEM a legjobb ajándék pároknak? Mit jobb elkerülni?

 

Mielőtt elárulnánk, miért érdemes egy jó kis Fallost-os ajándékot adni, nézzünk meg pár meglepetést, ami nem is olyan jó, mint hinnéd.

 

1. Konyhai felszerelés, takarító eszközök

 

Említettük a konyhai felszerelést…na igen. Igaz, hogy erre mindig szükség van és akad olyan, aki őszintén örül is neki, de a páros férfi tagját legtöbbször hidegen hagyja, a nő meg annyira nem élvezi, hogy kap valamit, amivel dolgozhat. Jeppp…ugyan ez a helyzet egy szupi takarítószettel is. Persze a felállás fordítva is igaz lehet, hogy a férfi dolgozna vele, de bárhogy is: annyira nem jó ötlet.

 

2. Elektronikai eszközök, PS4 és társai

 

Ha tudod, hogy mind a két fél imádja az ilyesmit, akkor nincs semmi probléma. De ha ebben nem vagy biztos, akkor kétszer is gondold át, ugyanis az elektronikai eszközök és játékkonzolok hatalmas veszekedések forrásai lehetnek. Nem mindenki szereti, ha a párja órákra elveszik a mátrixban egy játék miatt.

 

3. Tipikus páros ajándékok

 

Azokat az ajándékokat inkább ne vedd meg pároknak, amik tipikusan róluk szólnak. Ilyenek a páros bögrék, pólók, kulcstartók, párnák és minden olyan tárgy, ami róluk szól és Te sehol nem vagy benne. Elsőre nem tűnhetnek rossz ötletnek, de most őszintén: Te nem éreznéd furcsán magad, ha kapnál a kollégádtól egy Mr. és egy Mrs. feliratú pólót?

 

Mi lehet akkor szuper ajándék pároknak?

 

Közös programot, élményt nyugodt szívvel ajándékozhatsz pároknak, de azért arra figyelj, hogy mind a ketten szeressék azt, amire befizeted őket. Ilyen lehet például egy mozizás, egy színház látogatás, egy múzeumi belépő, egy gokartozás…vagy bármi, amit a pár szeret csinálni.

Egyébként meg is lehet kérdezni őket arról, hogy mit szeretnének, vagy mire van szükségük. Sokan úgy gondolják, hogy „az akkor már nem is meglepetés”, de felnőtt emberek között nem kell, hogy ez problémát okozzon. És akkor jöhet akár az edénykészlet, akár a robotporszívó, akár a legújabb játék.

Fallost ajándékkártya - ajándék pároknakHa szeretik a szabadulószobákat, vagy még nem voltak ilyen helyen, de úgy gondolod, tetszene nekik, a Fallost ajándékkártya is nagyon jó ajándék pároknak. Két főre szóló, elegáns kártyánkat egy évig bármikor felhasználhatják, így szabadon dönthetnek arról, mikor szeretnének eljönni hozzánk. Ez azért is jó, mert így nem csak Budapesten élőknek lehet ezt a meglepetést adni, hanem bárkinek: egy Pesti városnézés egyébként is jó program, hát még egy szuper kis szabadulószobával kiegészítve.

 

Persze Pesten rengeteg másik szabadulószoba is van, de nagyon megéri a Fallost-ot választani. Miért? Mert egész Európában nem találsz még egy ilyen különleges helyszínt és játékot. Pajzán escape room-ból egyébként sincs sok, hiszen az emberek számára ez még mindig egyfajta tabu, de pont ezért ad egy semmihez sem fogható élményt.

Olyan díszlettel várjuk a játékosokat, amit nem felejtenek el könnyen, és garantáltan nem is fognak minden második szabadulószobában viszont látni, a játék maga pedig nagyon élethű, nagyon látványos – olyan feladatokkal, melyek gondolkodásra késztetik őket, de nem fejfájdító módon.

Tudj meg többet budapesti szabadulószobánkról, rendelj ajándékkártyát, vagy foglalj időpontot akár saját magadnak is!

Link