Blog › Izgi hétvégi programok, amik mellett még főzni-mosni is jut idő

Izgi hétvégi programok, amik mellett még főzni-mosni is jut idő

 

A hétvége sokunkat nagy dilemma elé állít, főleg azokat, akik már kirepültek a fészekből és a saját háztartásukat menedzselik. Egyrészt ott van az, hogy jó lenne egy kicsit szórakozni, másrészt viszont a ház körüli teendők sem rendeződnek el maguktól. Most hoztunk Nektek pár olyan hétvégi programot, amik garantáltan ellazítanak és kikapcsolnak egy kicsit, de hagynak elég időt a kötelességek ellátására is!

Az egyik legjobb a hétvégi programok közül a Fallost szabadulószoba, hiszen rövid, mégis hihetetlenül tartalmas. Na de erről később!

 

hétvégi programok, program ötletek

Hétvégi programok zsúfolt napirendhez

 

1. Egy jó kis szabadulószoba

 

Ezek a játékok általában 60 – 90 percesek, úgyhogy ha van a közeledben egy szabadulószoba, akkor még oda-vissza utazással együtt is gond nélkül kijöhet a dolog maximum 2, 2 és fél órából. Ez azért nem sok! A rengeteg témából biztosan Te is találsz valamit, ami tetszik és egy kicsit kizökkent a hajtásból.

A Fallost például tökéletes lehet, ha szereted a különleges játékokat és nem riadsz vissza egy ki (na jó, inkább nagyon sok) pajzánságtól. Hívd össze a barátokat és csapjatok egy pirulva-röhögős bulit Budapest legjobb helyén!

Lefoglalom az időpontom!

 

2. Irány sikló ernyőzni!

 

Ez egy rövid, de annál izgalmasabb és velősebb program. Nem indul bárhonnan az országból, de ha Te pont az a szerencsés vagy, akinek a közelében is elérhető ez a lehetőség, akkor akár az egész kikapcsolódás megoldható egy órácska alatt. A siklóernyős repülések általában 10-20-30-40 percesek (attól függ, mit választasz) így tutira nem megy rá a napod. Képzeld el a délutáni takarítgatást úgy, hogy előtte a madarakkal szárnyaltál…máris jobb, nem?

 

3. A gokart pálya csak rád vár!

 

Ha szereted a versenyzést és az izgalmakat, akkor egy rövid kikapcsolódásnak a gokart tökéletes lehet! Még kajálással vagy kávézással együtt is gond nélkül kihozható 2 órából, az adrenalinlöket viszont garantáltan egész napra elkísér. Gokartozni ráadásul nem megy minden hétvégén az ember, nem olyan ez, mint egy mozi, ahová bármikor beülsz.

Néha bármennyire is szeretnénk, nem fér bele az időbe egy teljes napos lazulás, vagy egy egész hétvégés túrázás, de ez nem azt jelenti, hogy lőttek a kikapcsolódásnak! Áldozz egy programra pár órát a hétvégédből és figyeld meg, hogy még a munka is jobban fog esni utána!

 

Link