Blog › Lánybúcsú helyszínek: 4 kincset érő tipp, ami nem dög unalom!

Lánybúcsú helyszínek: 4 kincset érő tipp, ami nem dög unalom!

 

Helyszínt, JÓ helyszínt találni egy lánybúcsúhoz nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnád. Persze a koktélbár és a házi grillparti gondolata sem rossz, de ha a menyasszony nem éppen rajong az ilyen – hogy is mondjuk – általános dolgokért, akkor van rá esély, hogy a mosolya nem lesz 100%-ig őszinte. Ne keseregj, vannak hihetetlenül izgalmas lánybúcsú helyszínek is, mi pedig most ezekből hoztunk neked párat!

 

Lánybúcsú helyszínek - tippek

Erdő, mint lánybúcsú helyszín? Bizony!

 

Ha a menyasszony mindene a túrázás és a természet, akkor sem fog számítani rá, hogy a lánybúcsúját egy gyönyörű erdő közepére szervezed! Ki gondolná? A kijutás talán kicsit nehézkes lehet, de ott aztán olyan hangulatot varázsolhatsz, amit egyik résztvevő sem fog elfelejteni soha. Jöhet a tábortűz, a szalonnasütés, a tánc és persze a kihagyhatatlan feladatok. Sátorra vagy hálózsákra azért gondoljatok, na meg rovarriasztóra is. Na meg arra, hogy szemetet soha ne hagyjatok magatok után!

 

Fallost, a szabadulószobák leglánybúcsúsabbika!

 

Oké, egy teljes lánybúcsút itt nem tudtok eltölteni, de az egyik állomásnak csúcs szuper lehet. Ha valami totálisan új dolgot szeretnél a menyasszonynak, olyat, amit még biztosan nem látott, akkor ez lesz az ideális terv. A feladat röviden összefoglalva az, hogy a gonosz és nagyon kéjsóvár, hétfarkú sárkány kastélyából kiszabadítsátok Csipke Pincuska hercegnőt és ezzel megmentsétek attól, hogy a sárkány…khmm…hét farok…értitek? A díszletektől semmi visszafogottra ne számítsatok, lesz ott minden, amitől elpirulhattok.

Foglaljatok a Fallostba!

 

Ha nincs a csapatban tengeri beteg, szálljatok hajóra!

 

Lánybúcsú helyszínnek ez sem éppen hétköznapi. Lehet, hogy egy kicsit utazni kell érte, de mindenképpen megéri, hiszen egy hihetetlen élménnyel gazdagodhattok. A Balatonon akár egy – majdnem – korahű kalózhajón is megtarthatjátok a bulit, mondjuk egy (vagy több) kalóznak öltözött chippendale sráccal. Nem hangzik rosszul, mi?

 

Éljétek újra a gyerekkorotokat egy vidámparkban vagy kalandparkban!

 

Erre a lehetőségre sem gondolna minden nap az ember, pedig hol lehetne jobb hangulatot teremteni, mint egy vidámparkban? Hol lehetne jobban tesztelni, hogy a menyasszony megérette-e a házasságra, mint egy kalandparkban? Akár egész napos program is lehet ez, de egy jó kis bulival is zárhattok: a siker garantált!

Hogy melyek a legjobb lánybúcsú helyszínek, nehéz lenne eldönteni. Kinek mi! Éppen ezért a kiválasztását se kapkodd el és ne az vezessen, hogy Neked mi tetszik. Ha tudod, hogy a menyasszony legszívesebben a kertben sütögetne, akkor szervezd a bulit oda. Ha viszont ettől többre vágyik, gyertek a Fallostba!

 

Link