Blog › Lánybúcsú ötletek? A legütősebbeket itt találod!

Lánybúcsú ötletek? A legütősebbeket itt találod!

 

„A legjobb lánybúcsú, a legnagyobb buli, élete estéje” – a legtöbb koszorúslány ilyen élményt akar nyújtani a menyasszonynak, de a lánybúcsú ötletek összegyűjtése nem is olyan egyszerű. Pár tényezőt már a szervezés elején nagyon alaposan át kell gondolni, mert a legjobb lánybúcsú ötlet sem ér semmit, ha az alapja a bulinak el van rontva.

A lánybúcsú ötletek közül az egyik legkülönlegesebb a Fallost szabadulószoba....de erről majd később!

 

Lánybúcsú ötletek - segítség szervezőnek

Lánybúcsú ötletek nulladik pont: Milyen lánybúcsút szeretne az ara? 

 

Erről meg is lehet kérdezni, nincs azzal semmi baj, de ha feltétlenül meglepetést szeretnétek neki, akkor pár percre gondolkozzatok az ő fejével, ne a sajátotokkal. Amit ti nagyon élveznétek, közel sem biztos, hogy a barátnőtök is, úgyhogy egy alapvetően visszafogottabb lánynak ne akarjatok mindenféleképpen hajnalig tartó mulatságot szervezni.

Azon kívül, hogy a búcsúztatni kívánt hölgy stílusát figyelembe veszitek, a résztvevőket is alaposan válogassátok össze, hogy csak azok lehessenek ott, akikkel a menyasszony biztosan felszabadult és boldog lehet. A csajoknál egy-egy ellentét alkohol hatására igencsak komoly incidenssé fajulhat, erre pedig pont nem a lánybúcsú estéjén lenne szükség!

 

Mik a visszafogottabb lánybúcsú ötletek?

 

Amennyiben úgy ítélitek, nem lenne a menyasszony feldobva egy nagyon görbe estétől, használjátok a kreativitásotokat! Egy wellness hétvége, ahol lehet pihenni, szaunázni, masszíroztatni, vagy csak egy jakuzziban eltölteni pár órát, tökéletes lehet, ahogy egy hegyi-erdei túra is valamilyen szép környezetben, esetleg a Mátrában, vagy a Zempléni hegységben.

Elmehettek a csapattal libegőzni, vagy bobozni, ami garantáltan nem hagy benneteket adrenalinlöket nélkül, de ellátogathattok közösen egy olyan városba is, ahol még egyikőtök se járt, hogy együtt fedezzétek fel. Rengeteg múzeumot, kiállítást megnézhettek, vagy akár egy színházi előadásra is beülhettek közösen – bármennyire nem hangzik ez izgalmasnak.

Sokan egy kellemes vacsorát is pont elégnek éreznek, finom ételekkel, jó borokkal és remek hangulattal, utána pedig nyugodtan folytatható az összejövetel egy lakásban, ahol játékos feladatokkal, vagy képek, filmek nézegetésével is el lehet tölteni az időt.

Az élményfestés, bonbonkészítés, különböző kézműves elfoglaltságok szintén jók lehetnek lánybúcsús programnak. 

Bármelyik megoldást választja a szervező csapat, nyugodtan fel lehet dobni egyedi pólókkal, szalagokkal – persze a nap legfontosabb személyét kiemelve.

A fontos az, hogy mindenki jól érezze magát és senki ne feszengjen, mert ez a különleges alkalom csak úgy lehet emlékezetes!

 

Különleges és extrém lánybúcsú ötletek: ha ilyet szeretnél!

 

Az első gondolata mindenkinek egy olyan este, ahol sok élmény – és alkohol van jelen. Ennek persze megvan a létjogosultsága, hiszen egy fergeteges, átmulatott éjszaka remek lezárása a szingli életnek, de ezt is fel lehet kicsit dobni. Rendeljetek limuzint, kezdjétek az estét egy extrém kalandparkban, vagy egy gokartpályán, rendeljetek magatoknak egy kis vetkőzős-szórakoztatást, vagy gyertek a Fallostba!

 

Miért indítsátok az estét a Fallost szabadulószobában?

 

Mert a Fallostban a szabadulós játékokat új szintre emeltük! Az alapelv, mi szerint bizonyos feladatokat megoldva ki kell jutni egy szobából, megmaradt, de a történetet eléggé megcsavartuk, hogy az semmiképpen se legyen olyan, mint a többi. Erotikával, BDSM-mel, pajzán játékokkal és olyan, izgalmas feladatokkal várunk, amiktől garantáltan elpirultok majd. Alapozzátok meg a hangulatot egy vérpezsdítő élménnyel, ami után a buli is biztosan hevesebb lesz!

Kovácsoljátok össze a csapatot, és legyen a tiétek az év legjobb lánybúcsúja! Foglaljatok időpontot a Fallostba most!

Link