Blog › Legénybúcsú: jótanácsok és 55 programtipp

Legénybúcsú: jótanácsok és 55 programtipp

 

Ha legénybúcsút szervezel a tesódnak, vagy a haverodnak, nem veheted félvállról a dolgot: most aztán igazán oda kell tenned magad. Hozd ki a legtöbbet ebből a kis buliból és találd ki, hogyan teheted igazán felejthetetlenné! Több dologra is oda kell figyelned, de nyugi, nem hagyunk egyedül. Hoztunk pár ultra hasznos tanácsot és 55 programtippet, hogy még véletlenül se nyúlj mellé!

 

Legénybúcsú alapok

 

Elsőre talán azt gondolod, a teljes legénybúcsú megszervezése összehozható pár óra alatt és nem lesz vele szinte semmi dolgot. Hát, most ki fogunk ábrándítani: egy jó bulit összehozni bonyolultabb, mint hinnéd. Nézzük meg az alapokat, melyek tisztázása nélkül hozzá se kezdj!

 

Ki szervezi a legénybúcsút?

 

Ha van fiútestvér, akkor a legénybúcsú szervezése általában az ő feladata, öcskös hiányában meg a haveroké. Kell valaki, aki elindítja a dolgot, de később persze minden meghívott beszállhat. Sajnos az a jellemző, hogy nem sokan szeretnek szervezkedni, úgyhogy készülj fel, hogy a legtöbb dolgot egyedül kell majd megoldanod, ez pedig időigényes lehet.

 

Kit érdemes meghívni?

 

Csakis azokat, akikkel az ünnepelt jóban van. Nem lényeges szempont, hogy szervezőként Te kedveled-e Pistát vagy Lajost – ha a házasulandó igen, akkor ott a helyük. A közeli barátokat mindenképp hívd meg, de gondolhatsz régi osztálytársakra, munkatársakra is, sőt, pár rokon is szóba jöhet. Nagyapákat annyira nem érdemes legénybúcsúra invitálni, de ez is helyzetfüggő. A meghívottak névsorának összeírásához érdemes segítséget kérned valakitől, aki szintén jól ismeri a vőlegényt, hiszen nem biztos, hogy mindenki eszedbe jut majd. A létszámnak felső határa tulajdonképpen nincs, de nem érdemes összecsődíteni 50-60 embert, akik csak szétszélednének egy-egy program alatt. Maradj inkább a maximum 15-20 körül! Ennyi ember talán még az egyetértésre is képes lesz.

 

Ki állja a költségeket?

 

Hú, azok a fránya anyagiak! Legénybúcsú esetében szinte mindig közösen, egyenlő mértékben szállnak be a felek, persze a vőlegényt kivéve. A szervezés elején érdemes tisztázni a meghívottakkal, mi az a maximális összeg, amit még fejenként rá tudnak szánni egy bulira, nehogy a végén valaki kellemetlenül érezze magát. Egy-egy ilyen kikapcsolódás gyakran nem olcsó, úgyhogy mindenképp beszéljétek át, kinek mi fér bele!

 

Hogyan érdemes a helyszínt és a programokat kiválasztani? Mit kell mérlegelni?

 

A legfontosabb szempont természetesen az, hogy a vőlegény mit szeret és mit nem, hiszen a legénybúcsú róla szól, nem rólatok! Persze érdemes úgy gondolkodni, hogy mindenki jól érezze magát, de első helyen az ünnepelt szerepel. Ezen kívül nagyon meghatározó lesz, hogy mennyi pénzből gazdálkodhattok: olyan programokat kell szervezned, ami kijön az egy főre jutó keretből.

Azt is fontos átgondolni, akartok-e több napos összejövetelt, vagy inkább maradnátok az alapoknál. Ha rászántok egy teljes hétvégét, akkor akár messzebb is utazhattok, de ha nem, akkor érdemes lehet közelebbi célpontot választani.

A program kiválasztásánál törekedj arra, hogy senki ne érezze magát kényelmetlenül, fizikailag pedig mindenki bírja a gyűrődést. Gondold át, van-e bárkinek bármilyen betegsége (esetleg kérdezz is rá), van-e tériszonyuk, tudnak-e úszni, stb. Fontos infók lehetnek a szervezés szempontjából.

 

Milyen egy flottul működő legénybúcsú, mire kell figyelni a szervezésnél?

 

Először is, nem minden a szervezésen múlik, előfordul, hogy a hangulat egyszerűen csak nem az igazi, ez ellen pedig keveset tehetsz majd a helyszínen. Szervezés közben érdemes alaposan átgondolnod a meghívottak listáját, hiszen egyetlen ember is képes elrontani a bulit, a helyszínek és programok azonban legalább ugyanennyire fontosak.

Próbáld meg elkerülni, hogy az egész legénybúcsú csak a rohanásról szóljon! Inkább legyen kevesebb program, időben távolabb egymástól, mint hogy egyik pontról a másikra futkossatok, feleslegesen. Hagyj időt a beszélgetésre, a kommunikálásra is!

Igyekezz olyan programokat szervezni, melyeket a csapat összes tagja egyformán élvezhet, de közben nincs túl nagy esély a meghívottak elkószálásra, szétszéledésére. Tarts egyben a bandát!

Végül pedig: legyen jó kaja, jó zene és megfelelő mennyiségű alkohol!

 

Legénybúcsú tippek – ezekből bárki tudna választani!

 

Készen áll a meghívottak listája, megbeszéltétek az anyagiakat és egyeztettétek, kinek milyen különleges igényei vannak. Akkor most jöhet a lényeg, a helyszínek és a programok kitalálása! Hoztunk 55 szuper ötletet, melyekből bármilyen stílusú vőlegény tudna választani!

 

Programok, tippek a városi szórakozás kedvelőinek

 

1. Kocsmatúra

 

A kocsmatúra a legénybúcsúk klasszikusa: egyszerű, nagyszerű, élvezetes, de csak olyan helyen működik, ahol több kocsma is van. Járjátok végig a város legjobb – vagy a vicc kedvéért a legrosszabb – helyeit, és mire véget ér az este, a hangulatra nem nagyon lesz panasz! Csak vigyázzatok, a verekedés veszélye ennél a programnál határozottan magas, az elfogyasztott italom mennyiségével pedig arányosan nő.

 

2. Szabadulószoba

 

Fallost szabadulószoba, mint legénybúcsús program. Sárkány szobor, monitor.

Ha szeretnétek egy viszonylag rövidebb programot is beiktatni, akkor látogassatok meg egy szabadulószobát! Legénybúcsús programnak a budapesti Fallost például tökéletes, hiszen laza, pajzán a témája, tele van mindenféle erotikus kiegészítővel, ráadásul élőszereplőt is kérhettek! Ez azt jelenti, hogy az elrabolt hercegnő kiszabadítása után a kisasszony pár perces tánccal is megörvendezteti a vőlegényt, meglehetősen lenge ruházatban.

 

3. Paintball

 

Melyik legénybúcsús csapat ne szeretne harcolni? Ki ne élvezni a lövöldözést és a festékpatronok csapódását? Jó buli lesz, a vőlegényre viszont érdemes vigyázni! Lehetőleg ne lőjétek nyakon, a lila foltok ugyanis nem mutatnak valami jól az esküvői fotókon.

 

4. Lézerharc

 

A lézerharcban az a jó, hogy még a paintballnál is biztonságosabb, hiszen itt nincsenek valódi töltények. Országszerte nagyon sok helyen kipróbálhatjátok, fájdalom mentesen.  Fontos megjegyezni, hogy ilyen típusú programot érdemes inkább a nap elejére tenni, hosszabb legénybúcsú esetén pedig az első napra, amikor még nem vagytok annyira szétcsapva. Hulla fáradtan, másnaposan…ehhh, közel sem akkora élmény.

 

5. Party hard

 

A másik kifelejthetetlen elem, persze csak akkor, ha a vőlegény szereti ezt a fajta kikapcsolódást. Könnyű megszervezni, igazából csak találni kell egy menő szórakozóhelyet, a többi pedig jön magától. Több bulit is meglátogathattok egy este alatt, kocsmatúra jelleggel akár 3-4 helyet is kipróbálhattok.

 

Programok, tippek a természet szerelmeseinek

 

6. Kempingezés

 

Vannak, akik a legénybúcsújukon sem nyüzsgésre vágynak, hanem a természet közelségére. Szervezz egy erdei kempingezést valami szép helyre, vigyetek magatokkal sok kaját, italt, sátrakat és zenét! Ha nincs tűzrakási tilalom, süssetek szalonnát, azután a tábortűz mellett indulhat is a móka.

 

7. Kutyaszán túra

 

Különleges élmény, amit jó eséllyel még nem próbált sem a vőlegény, sem a csapattagok. Huskyk, erdő, gyorsulás…kell ennél több? Foglalj időpontot a Mátrába és élvezzétek ezt a néhány órás programot, de lehetőleg még józanon!

 

8. Sziklamászás

 

Sziklamászás legénybúcsúra. Sziklás táj.

Ha senki nem fél a magasságban, akkor ez egy izgalmas kezdés lehet! Válasszatok olyan programot, ahol tapasztalt kísérőitek is lesznek, hogy senkinek ne essen baja, majd vágjatok bele! A Mátrában például erre is van lehetőségetek.

 

9. Vitorlázás

 

Ha inkább vízre vágynátok az erdő helyett, akkor menjetek el egy csoportos vitorlázásra! Ott van például a Balaton, a Velencei-tó vagy a Tisza-tó is, de a legtöbb tavon megoldható a dolog. Ha érdekel, mire érdemes vitorlázás közben figyelni és melyek az alapok, itt sok információt találhatsz:

A vitorlázás alapjai és szabályai kezdő hajóskapitányoknak

 

10. Barlangtúra

 

A barlangok rejtélyes és izgalmas helyek, csoportosan is hatalmas élmény meglátogatni egy-egy helyszínt. Ott van például Aggtelek a maga gyönyörű cseppkőbarlangjaival, ahol többféle túrát is tehettek, de Szlovákia sincs messze.

 

Programok, tippek zeneőrülteknek

 

11. Koncert

 

Közös a csapat zenei ízlése? Akkor tomboljátok ki magatokat egy jó koncerten! Persze ehhez szerencse is kell, hiszen közel sem biztos, hogy a kedvenc banda éppen akkor lép fel, vagy akkor jár Magyarországon, amikor ti legénybúcsút tartotok, de egy próbát megér! Nézz szét a Live Nation oldalán, ott a legtöbb koncertről találsz infót!

 

12. Fesztiválozzatok

 

Ha mindenkinek megfelel, szervezhetitek úgy a legénybúcsút, hogy valamelyik nagyobb fesztivál idejére essen. Bulizzatok egy napot a Szigeten, a Balaton Sound-on, vagy irány Ausztria és a Nova Rock! Őrült hangulatra számíthattok!

 

13. Zenéljetek együtt

 

Utcazenészek, legénybúcsún.

Ragadjatok gitárt, fuvolát, hegedűt, vagy amitek éppen van, és vessétek bele magatokat az éjszakába! Egy közös utcazenélés akkor is szuper program lehet, ha egyikőtök sem ért különösebben hozzá. Számít az? Nevessetek, érezzétek jól magatokat, a fülfájással meg majd az utca népe megküzd.

 

Programötletek négykerék mániásoknak

 

14. Sportautó élményvezetés

 

sportautó élményvezetés legénybúcsúra. Piros sportautó.

Ha imádjátok az autókat, egy élményvezetés gyönyörűen beindíthatja a legénybúcsús bulit. Nézzetek ki egy különleges sportautót, vagy akár egy Forma 1-es kocsit és csapjatok a lovak közé! Ezt akár ajándéknak is szánhatjátok a vőlegény számára, hiszen a teljes csapatnak viszonylag sokba kerülne.

 

15. AMTS

 

Az autók szerelmeseinek nem kell nagyon bemutatni, mi is az az AMTS. Minden évben megrendezésre kerül a Nemzetközi Autómobil és Tuning Show, ami egy több napos, izgalmas rendezvény. Ha éppen arra az időpontra esik a legénybúcsú, iktassátok be bátran!

 

16. Gokart

 

Ez a program is szinte klasszikusnak számít, de attól még elképesztően jó. Ne csak nézzétek az autókat, hanem versenyezzetek is egymással, mielőtt elkezdődik az éjszakai őrület!

 

17. Pályanap

 

Ha a csapat imád vezetni, akkor befizethettek akár egy pályanapra is, hogy határok nélkül száguldozhassatok. Ott van a Hungaroring, a Rabócsiring, az Euroring, vagy éppen a Kakucs Ring, de az ország legtöbb pontján találsz alkalmas pályát.

 

18. Quad túra

 

A csoportos quad túra igazi adrenalin bomba lehet egy legénybúcsú elején. Versenyezzetek, élvezzétek a száguldozást és a különleges terepeket, de csak óvatosan! Ez a sport nem veszélytelen, a vőlegényt pedig jó lenne épségben vinni vissza a kedveséhez!

 

19. Drift élmény

 

Egy-egy kanyart pördülve-csúszva bevenni egyszerre fantasztikus és félelmetes, de az biztos, hogy felejthetetlen. Vállalkozhattok oktatásra, vagy egyszerű utas-szerepre is, attól függ, mennyire szeretnétek bevonódni. Tiszta Halálos Iramban lesz!

 

Programötletek, tippek motorosoknak

 

20. Pályamotorozás

 

Nem csak autóval vehetitek célba a pályanapokat, hanem bizony motorral is. Ha a csapatban mindenki imád motort vezetni, akkor ez egy különleges kezdés lehet, ami után jól fog esni az az 1-2 (3,4,5) ital!

 

21. Motoros túra

 

motoros túra. Fekete motor.

Ha nem szeretnétek egy pályán körözni, akkor szervezzetek egy motoros túrát valami szép helyre, akár Szlovákiába vagy Romániába. Szlovákiában ott a Tátra, Romániában pedig a gyönyörű Transzalpina és Transzfogaras. Ilyen helyekre érdemes 2-3 napot szánni!

 

22. Kanyarodás képzés

 

Ez inkább ajándéknak jó, mint csoportos élménynek, de egy motorbolond vőlegény imádni fogja, Ti pedig vele tarthattok és nézhetitek a szerencsétlenkedését. Motoros körökben ismert név Dodor, (sokan szeretik, sokan nem) aki hatalmas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik oktatás terén is. A gyors, biztonságos és hatékony kanyarodást tőle aztán el lehet lesni!

 

23. MotoGP futam

 

Oké, ez már nagyobb tőkét és szervezést igényel, de ha meg tudjátok oldani, ellátogathattok egy MotoGP futamra. (Talán egyszer Magyarországon is lesz végre) Legközelebb Ausztriában, a Red Bull Ring nevű pályán csíphetitek el a száguldozókat, de időnként Brno-ban is szokott lenni.

 

Katonai programötletek

 

24. Tankvezetés

 

Ha a csapat bírja a military stílust, akkor a tankvezetés egy álomprogram lehet. Próbáljátok ki együtt, milyen lenne egy ilyen járművel átrobogni egy településen, indítsátok adrenalingőzzel a bulit!

 

25. Élménylövészet

 

Élménylövészet. Lőfegyver.

Ó, az a bizonyos puskaropogás! Melyik legénybúcsús bandát ne hozná össze? Általában különböző tematikájú csomagokból is válogathattok, így könnyedén érezhetitek magatokat akár a Nagy Pénzrablás jeleneteiben is.

 

26. Katonai témájú kiállítás

 

Ha inkább nézelődnétek, mint hogy akcióba lépjetek, akkor látogassatok meg egy katonai témájú kiállítást. Nézzetek tankokat, fegyvereket, repülőket és más különlegességeket mondjuk a Haditechnikai Park-ban, vagy a Hadtörténeti Intézet és Múzeum épületében.

 

Programok az extrém kalandok kedvelőinek

 

27. Bungee Jumping

 

Ha nem rettegtek a magasságtól és a zuhanástól, akkor ez egy felejthetetlen élmény lesz, sajnos azonban Magyarországon nincs rá lehetőség, Szlovákiában viszont igen! A Csorba-tó környékén például gyönyörű lehet!

 

28. Csoportos ejtőernyős ugrás

 

Kiugrani egy repülőből, több ezer méterről…kell ennél extrémebb legénybúcsú program? Ha a banda mindegyik tagja belemegy, határozottan életre szóló élményben lesz részetek!

 

29. Motoros hószán túra

 

Romániában, Szlovákiában és Ausztriában is lélegzetelállító tájakon túrázhattok, ami motoros hószánon extra nagy élmény. Válasszatok szervezett túrát, hogy egyszerűbb dolgotok legyen és vágjatok bele. Motoros hószán vezetéséhez általában sem jogosítványt, sem tapasztalatot nem kérnek, így szinte mindenki meg tudja oldani.

 

30. Síelés

 

Ha a legénybúcsús banda minden tagja tud síelni, akkor egy hétvégi síbuli is szuper program lehet. Maradhattok Magyarországon, hiszen ott van Bánkút, Mátraszentistván, vagy éppen Visegrád, de ellátogathattok a Tátrába, sőt, Ausztriába is.

 

31. Via Ferrata

 

Via Ferrata túra. Túrázók, hegyek.

A via ferrata olyan hegyi út, amelyen előzetesen felszerelt kötelek, létrák és egyéb eszközök segítik a haladást, tehát ez egyfajta sziklamászás, csak másképp, biztonságosabb módon. A Megyer-hegyi Tengerszemnél például nagyon látványos utat járhattok be, ha ehhez van kedvetek.

 

32. Canopy csúszás

 

A canopy csúszás tulajdonképpen az, amikor átcsúszol egy A és B pont között kifeszített drótkötélen. Izgalmas és látványos programja lehet egy legénybúcsúnak, de csak akkor, ha be meritek vállalni!

 

Legénybúcsús programötletek vízimádóknak

 

33. Balatoni hétvége

 

Balaton, legénybúcsú.

Egyre népszerűbb legénybúcsús megoldás, hogy a csapat kibérel egy apartmant, és pár napot a Balatonnál töltenek. Jöhet egy kis buli, strandlabda, hajókázás, vagy csak szimpla napozás!

 

34. Vízisí

 

Akár kábelpályán vontatnak, akár motorcsónak húz, a vízisí felejthetetlen élmény lesz az egész csapat számára. Országszerte több tavon is kipróbálhatjátok, így nem kell feltétlenül a Balatonhoz ragaszkodni, de ott aztán igazi kelend lehet!

 

35. Hajós buli

 

Legénybúcsút akár hajóra is szervezhettek, nem muszáj a szárazföldön ragadni! A teljes bulit is megoldhatjátok egy ilyen különleges helyszínen, akár a Balatonon, akár a Dunán. Csak a hullámzással vigyázzatok, nem biztos, hogy pár kör után jól fog esni.

 

36. E-foil élmény

 

Az e-Foil tulajdonképpen egy deszka, ami nem a vízen, hanem a víz felett siklik, hiszen ki tud emelni a habokból. Ha imádjátok a vízi sportokat, béreljetek pár deszkát és csapjatok bele!

 

37. Jetlev

 

Hány férfinak volt gyerekkori álma, hogy felkapnak egy hátizsákot és repülnek? Nos, egy Jetlev élmény gyakorlatilag erről szól, csak vizes körülmények között. Menő program, ami rengeteg csapattag szemét megcsillogtathatja!

 

38. Vadvízi evezés

 

Vadvízi evezés, mint legénybúcsús buli.

Imádjátok a vizet, a gyönyörű tájakat és az extrém kalandokat? Akkor próbáljátok ki közösen a vadvízi evezést! Magyarországon erre sajnos nincs lehetőség, hiszen nem igazán vannak vehemensen zúgó folyóink, de Szlovákiában, Romániában és Szlovéniában is találsz tökéletes helyszínt.

 

Programok, ha az egyszerűséget kedvelitek

 

39. Közös főzés, szalonnasütés

 

Nem minden vőlegénynek kell az extrás, egyedi legénybúcsú, ezt pedig fontos tiszteletben tartani. Van, akit egy közös sütögetés, iszogatás és sztorizgatás tesz igazán boldoggá.

 

40. Közös sportolás

 

Focizó férfiak, naplemente.

Menjetek el focizni, kézizni vagy kosarazni egyet! Ha mind szeretitek ezeket a sportokat, akkor nagyon jól fogtok szórakozni, utána pedig még mindig elindulhattok kocsmatúrázni!

 

41. Strandolás

 

Ha csak egy közös pihenésre, láblógatásra vágytok, akkor irány a strand! Persze nyáron, nyilván. Próbáljatok ki egy különleges csúszdaparkot, mint amilyen mondjuk a Győri. Télen jöhet egy termálfürdő, ahol még az egészségetekért is tehettek!

 

42. Meccsnézés

 

Ezt otthon is csinálhatjátok, de még jobb, ha beültök valami hangulatos kocsmába. Szinte mindig van valami VB, EB vagy Bajnokok Ligája, amihez már csak egy kis sör és valami rágcsa hiányzik.

 

Programok, ha egy kis kultúrára vágytok

 

43. Várlátogatás

 

Nem egy hagyományos legénybúcsú program, de minden ember más. Sokan többre értékelnek egy kulturáltabb legénybúcsút, mint a rongyrázást. Magyarországon rengeteg gyönyörű vár és kastély található, ott van például az Esterházy-kastély Fertődön, a Károlyi-kastély Füzérradványon, vagy éppen Füzér Vára.

 

44. Múzeum túra

 

Ha mindannyian szeretitek a kiállításokat, akkor csaphattok akár egy egész napos múzeum túrát is. Budapesten például tökéletes helyszín!

 

45. Karneválok

 

Karneváli hangulat, legénybúcsúhoz.

Időzítsétek a legénybúcsút egy karnevál, mondjuk a Virágkarnevál időszakára! Ott van még a Savaria Történelmi Karnevál, vagy a Pécsi Csokoládé Karnevál is.

 

46. Komolyzenei koncertek

 

Na jó, ehhez igazi maestronak kell lennie a csapattagoknak, de mi lenne megdöbbentőbb legénybúcsú-kezdet, mint egy hangverseny? Még kis tréfának sem utolsó.

 

47. Előadások

 

Ha tudod, hogy van egy előadás, amit a vőlegény biztosan imádna, akkor indulás! Egy délutáni programnak – persze megfelelő beállítottságú emberekkel – szuper lehet, azután pedig indulhat a buli!

 

Program gondolatok, ha szeretitek az alkoholt

 

48. Borkóstolás, bortúra

 

Borkóstoló, többféle borok.

Az ország számos táján szerveznek különböző bortúrákat, melyek kereteiben különleges italokat kóstolhattok. Persze ez igazából nem az alkoholizálásról szól, hanem az ízlelésről, de hangulat alapozásnak elég jó. Balatonfelvidék, Eger, Tokaj…van választék.

 

49. Pálinkakóstoló

 

Nem szeretitek a bort? Pálinka túrát is tarthattok, szigorúan csak az ízek kedvéért. Meleg időben azért legyetek óvatosak, hamar bajba kerülhettek!

 

50. Főzde látogatás

 

Az országban több helyen is van lehetőség sörfőzde, pálinkafőzde látogatásra, ami sokak számára nagyon érdekes program lehet. Nézzetek be a kulisszák mögé például a Zugfőzde Pálinkamúzeumban.

 

51. Irány a borfesztivál

 

Finom borok, jó zenék, remek hangulat: egy borfesztiválon eltöltött nap remek része lehet a legénybúcsúnak. Nem csak finom italok kapnak helyet egy-egy ilyen eseményen, hanem jó zenekarok is, úgyhogy az élmény szinte biztos. Budapesten, Szegeden, Budafokon és Tolcsván is rendeznek ilyen eseményt.

 

Legénybúcsú programok ételimádóknak

 

52. Mini főzőtanfolyam

 

Ha a csapat minden tagja szereti a gyomrát, elmehettek valamilyen mini, pár órás főzőtanfolyamra is. Az olasz főzőélmény például fantasztikus buliindítás lehet! A Studio Italia Olasz Főzőiskola még versenyeket is szervez, úgyhogy akár meg is küzdhettek egymással.

 

53. Gasztro fesztivál

 

A gasztronómiai fesztiválok általában az ételekről szólnak, rengeteg különlegességet kóstolhattok, miközben más, színes programokon is részt vehettek. Akár különböző kultúrák ételeivel is megismerkedhettek. Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben és a Balaton környékén is szoktak lenni ilyen rendezvények, járj nyitott szemmel!

 

54. Michelin-csillagos étterem élmény

 

Étterem, mint legénybúcsú helyszín.

Ha úgy gondoljátok, ezt a jeles alkalmat igazán úri módon ünnepelnétek, akkor keressetek egy Michelin-csillagos éttermet és tegyetek próbát. Nem lesz olcsó, de könnyen lehet, hogy egy életre szóló élményt kaptok cserébe.

Magyarország Michelin-csillagos éttermei

 

55. Evőverseny

Vicces legénybúcsús program lehet egy házon belüli evőverseny, az biztos. Virsli, kolbász, pizza, hamburger…tulajdonképpen bármi lehet a falatozás alapja, de azért vigyázzatok, nehogy betegség legyen a vége!

 

Reméljük ennyi programból megtalálod azt, amelyik a Te legénybúcsús csapatodnak is bejönne! Egy rövid kis szórakozásnak válasszátok a Fallost szabadulószobát, utána pedig már jöhet bármi!

 

Foglalj időpontot online!

 

Link