Blog › Legénybúcsú ötletek: A legkülönlegesebb programok a haverokkal

Legénybúcsú ötletek: A legkülönlegesebb programok a haverokkal

 

Miért jó, ha minden férfinak van egy "legénybúcsú öltetek" listája? Mert szinte kihagyhatatlan eleme a házasodásnak, e nélkül már gyakorlatilag el sem lehet képzelni a nagy napot. Mindenkinek kell egy utolsó, felszabadult buli a haverokkal, ahol sem jókedvből, sem alkoholból, sem vicces feladatokból nincs hiány. Ugye? Ha a baráti társaságodban most éppen készül valaki lemondani a szingli életéről, te pedig szeretnél neki egy emlékezetes bulit szervezni, ez a pár sor neked szól!

A legénybúcsú ötletek egyik legjobbika egy szabadulószoba Budapest szívében, a Fallost! Hamarosan azt is eláruljuk, miért, de előtte még megosztunk veletek pár remek ötletet.

 

Legénybúcsú ötletek - tippek buli szervezéshez

Mik a legtrendibb legénybúcsú ötletek?

 

  • Már a társaság és az alkalom is egyedivé teszi a hangulatot, hiszen nem minden nap készül az ember megházasodni, de vannak helyszínek, amik garantáltan hozzáadnak még egy kicsit a dologhoz. Ahhoz, hogy igazán ütős legénybúcsút szervezz, fontos, hogy azok legyenek ott, akiket a vőlegény igazán kedvel. Itt nincs helye "de hát xy megsértődik, ha nem lesz ott" típusú dolgoknak. Arra úgyis ott az esküvő, maga.
  • A vőlegény személyiségétől függ, de ilyen lehet egy horgászós hétvége is, vagy egy táborozás a hegyekben, ahol senkitől nem zavartatva, háborítatlanul kitombolhatják magukat a csapattagok. Ehhez persze jó pár előkészületre szükség lehet: étel, ital, felszerelés, biztonsági kellékek...de ha mindent sikerül összehozni, nagyon jó buli lesz!
  • Ha valaki szereti az extrém sportokat, vagy legalábbis elég bátor hozzájuk, kipróbálhatja a vadvízi evezést, az ejtőernyőzést, vagy akár a közös, adrenalin-szintet egyértelműen biztosító bungee jumpingozgást.
  • Kalandparkok, paintball, lézerharc, esetleg közös motorozás, vagy biciklitúra…rengeteg lehetőség van manapság a szórakozásra és az együtt töltött idő felejthetetlenné tételére.
  • Nem sokan gondolnak rá, de legénybúcsú indítónak egy koncert is remek lehet, persze csak akkor, ha a társaságból mindenki szereti – vagy legalábbis senki nem gyűlöli – a kiválasztott zenekart. A buli után pedig indulhat is a kocsmatúra, vagy meglátogathattok egy szórakozóhelyet is.

 

Nagyon sok vicces játékkal és feladattal is feldobhatjátok az estét, hogy a bulizás közben azért teljesítenie is kelljen a vőlegénynek, minden mellé pedig egy-két táncoslányt is rendelhettek, bár, ezt előtte azért jobb letisztázni a menyasszonnyal is, nehogy később konfliktust szüljön.

Persze a „különleges” nem feltétlenül jelent valami nagyon egyedi dolgot, vannak emberek, akik számára egy jó hangulatban eltöltött sütögetés, sörözés, vagy focimeccs/Forma-1 nézés a létező legjobb forgatókönyv és pont ezért kell minden szervezésnél figyelembe venni a vőlegény személyiségét is.

 

Ha el akartok rugaszkodni a szokásos forgatókönyvtől

 

Ha szeretnétek valami olyasmit a programba, ami garantáltan nem minden egyes legénybúcsúnak a része, akkor látogassatok el a Fallostba! Kezdjétek a szabadulószobánkban az estét, hogy a legjobb helyen alapozhassátok meg a hangulatot. Ki nem élvezne egy kihívásokkal és feladatokkal teli, pajzán játékot? Egy olyan helyszínt, ahol minden az erotikáról és az élményről szól?

Igazi hős lovagként ki kell majd szabadítanotok Csipke Pincuska hercegnőt, mielőtt a gonosz sárkány megkaparintja magának. A sikeresen végrehajtott küldetés után pedig egy pezsgővel is gazdagabbak lehettek.

 Mit szóltok?

Link