Blog › Páros szabadulószoba: egy új világ a randevúk számára

Páros szabadulószoba: egy új világ a randevúk számára

 

Nem is olyan régen még elképzelhetetlen lett volna, hogy az első, vagy éppen a második randevú egy páros szabadulószoba falai között történjen, a világ azonban hatalmasat változott. Az emberek egyre nyitottabbak, egyre szívesebben fogadják az – akár kifejezetten rendhagyó – újításokat, ez pedig kedvezett a szabadulószobák népszerűségének is. Az általános ingerküszöb emelkedésével mostanra nem feltétlenül kielégítőek a hagyományos, már-már unalmas ismerkedési helyszínek, szokások, ezért új világok felé terelődik az emberek gondolkodása.

 

Páros szabadulószoba - Fallost - előnyök

Személyiségjegyek megfigyelése kontra páros szabadulószoba

 

Nem csak az érdekes helyszín és a program kreativitása teszi megfelelővé az ismerkedéshez az ilyen kijutós játékokat. Az élmény mellett a partnerek olyan információkhoz is juthatnak egymásról, amik a későbbiekben hasznosak lehetnek, valamint meglátható néhány olyan személyiségjegy, ami nagyban befolyásolhatja a kapcsolat alakulását és minőségét.

Mivel a játékban szereplő feladatok megoldásához legtöbbször magas szintű együttműködésre van szükség, kiderülhet, a pár mennyire tud egy cél eléréséért közösen dolgozni, mennyire csapatjátékosok a felek. Arra is fény derül, ki a dominánsabb, melyikük tudja az akaratát inkább érvényesíteni, valamint, hogy melyikük mennyire képes a tanácsok megfogadására és a kritika elviselésére. Mivel sokszor logikai feladványokat kell a játékosoknak megoldaniuk, a másik személy problémamegoldó képességről is igen éles képet kaphatnak.

Ezeken felül egy szabadulós játék lehetőséget ad egy párnak, hogy megismerjék egymás stressztűrését, stílusát és humorérzékét, miközben egy kellemes, közös élménnyel gazdagodnak.

A kapcsolat elején egy szabadulószobás-program jól megmutathatja, mennyire illik össze két ember, ami persze nem azt jelenti, hogy mindent el is dönt. Egy támpontnak azonban használható.

 

Milyen alkalmakra tökéletes ajándék egy ilyen élmény?

 

Természetesen nem csak a kapcsolat elején lehet ezzel meglepni egymást. Remek gondolat Valentin-napra, születésnapra, házassági évfordulóra, vagy akár egy egyszerű, hétvégi időtöltésként. Ez lehet a legjobb ajándék pároknak, úgyhogy a közeli ismerőseidet is meglepheted egy ilyen szabadulószobában!

Egy szabadulószobában eltöltött óra szorosabbá teheti az egyébként is közeli kapcsolatokat, megalapozhatja egy új kialakulását, és segíthet, ha valamilyen okból érzelmileg távolabb kerültek egymástól a játékosok. A közös cél kihozhatja az emberekből a legjobbat!

Legyen a Ti randihelyszínetek is egy páros szabadulószoba!

Link