Vélemények rólunk
2024.05.25.
Nagyon jó, másodjára is imádtam
2024.05.25.
Nekünk nagyon tetszett, jó volt. Segít?kész volt a játékmester. Pozitív élménnyel távoztunk, a feladatok 99%-át sikerrel teljesítettük. Ha lenne több szobájuk mi visszamennénk.
Legénybúcsú helyszínek, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat
feb. 13
A tökéletes, minden szempontból megfelelő legénybúcsú helyszínek megtalálása nem annyira egyszerű, mint sokan gondolnák, hiszen ma már rengeteg lehetőségből választhatsz. A döntés nem könnyű, de szerencsére tudunk segíteni! Hoztunk pár szuper tippet.
Izgalmas csapatépítő ötletek, melyekkel garantált a jó hangulat
feb. 12
Összeszedtünk Neked pár kicsit sem unalmas tippet, amivel Te lehetsz a csapatépítő programok koronázatlan uralkodója. Vágjunk is bele!
Élményajándék ötletek gyűjteménye
jan. 30
Te tudod, melyek a legjobb élményajándék ötletek? És azt, hogy kinek érdemes ilyen típusú meglepetést adni? Ha nem vagy biztos magadban, akkor mindenképp érdemes elolvasnod ezt a cikket, de akkor is jó helyen jársz, ha csak pár szuper tippre vadászol. Vágjunk is bele!
A 19 legjobb szabadulószoba Budapesten
jan. 22
Melyik a legjobb szabadulószoba Budapesten? Melyek azok a helyszínek, amiket mindenképp érdemes meglátogatni azoknak, akiket lázba hoz egy szabadulós játék? Majd most kiderül!
Link