fbpx

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

Jelen dokumentum a Fallost szabadulószoba Általános Felhasználási Szabályzatát foglalja magában, melyet az eBusiness Experts Kft. üzemeltet.

Elérhetőségei:

név: Forgács Balázs 

telefon: +36 30 680 6902

cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85, földszint 5.

1. A Fallost szabadulószobában  egyszerre 2-20 játékos tartózkodhat.

2. A szabadulószobát mindenki a saját felelősségére használja. (Epilepszia, pánikbetegség, egyéb betegségek)

3. 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt a játékban.

4. A játék díját a honlapon feltüntetett átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy pedig a helyszínen lehet rendezni készpénz formájában. Az online történő időpont foglalások és a későbbi egyeztetések, illetve számlakiállítás céljából a Szolgáltató kezeli az ehhez szükséges adatokat, (név, email cím) melyet harmadik félnek nem ad át.

5. A Felhasználó a honlapon keresztül – amennyiben feliratkozik a hírlevelünkre – ajánlatokat és érdekes információkat kaphat. Ha utólag a felhasználó töröltetni szeretné a feliratkozását, megteheti azt, ha küld egy emailt a hello@fallost.hu –ra.

6.

a; Pszichoaktív anyagok befolyásoltsága alatt álló személyek nem kezdhetik el a játékot.

b; Alkoholos állapotban, – amennyiben a játékos rongálást követ el – a játékot a játékmester félbeszakítja és a kárfelmérés után a megbecsült kár értéket a helyszínen kifizetteti, vagy jogi útra tereli annak behajtását.

 c;  Alkoholos befolyásoltság alatt –  amennyiben a szoba tisztaságának megóvása nem sikerül – annak tisztítási-és fertőtlenítési díja helyiségenkét 30.000 Ft.

 d;  Ha a rongálás, vagy egyéb kártétel nem szándékosan történt, a kártérítés megfizetése a játékmester egyéni elbírálása alapján történik.

7. A játék elkezdése előtt a csoportból egy személynek ki kell töltenie-és aláírnia egy Nyilatkozatot, miszerint a csoport tagjai megértették-és betartják az Általános Felhasználási Szabályzatba foglaltakat.

8. Azon játékosok, akik nem teljesítik az Általános Felhasználási Szabályzatban foglaltakat-és a játékmester utasításait, azonnali kizárásra kerülnek, a játék díját pedig a Szolgáltató nem téríti vissza. Szükség esetén eljárás is indul ellenük.

9. Szúró, vágó, éles, sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősített tárgyat a szabadulószoba helyiségeibe bevinni szigorúan tilos.

10. A szabadulószoba területén a dohányzás tilos.

11. Késés esetén felárat számolhatunk fel.

12. Ha a lefoglalt időpontban a játékosok nem jelennek meg és nem is mondták le a foglalásukat, akkor a foglalási díj 50%-a felszámításra-és kiszámlázásra kerül.

2022. augusztus 29.