fbpx

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

Ez a dokumentum a Fallost szabadulószoba Általános Felhasználási Szabályzatát foglalja magában, melyet Forgács Balázs egyéni vállalkozó üzemeltet.

Elérhetőségei:

név: Forgács Balázs e.v.

telefon: +36 30 680 6902

cím: 4220 Hajdúböszörmény, Weszprémy Gáspár utca 20.

1. A Fallost szabadulószobában 2-14 játékos tartózkodhat.

2. A szabadulószobát mindenki a saját felelősségére használhatja. (Epilepszia, pánikbetegség, egyéb betegségek)

3. 18 éven aluli személyek egyáltalán nem vehetnek részt a játékban.

4. A játék díját a honlapon feltüntetett átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy pedig a helyszínen lehet teljesíteni készpénz formájában. Az online történő időpontfoglalások, és a későbbi egyeztetések, illetve számlakiállítás céljából a Szolgáltató kezeli az ehhez szükséges adatokat, (név, emailcím) melyet harmadik félnek nem ad át.

5. A Felhasználó a honlapon keresztül, ha feliratkozik a hírlevelünkre ajánlatokat és érdekes információkat kaphat. Ha utólag a felhasználó töröltetni szeretné a feliratkozását megteheti azt, ha küld egy emailt a hello@fallost.hu –ra.

6.

a; Pszichoaktív anyagok befolyásoltsága alatt a játék nem lehetséges.

b; Alkoholos állapotban, amennyiben a játékos rongálást követ el, a játékot a játékmester félbeszakítja és a kárfelmérés után a megbecsült kár értéket a helyszínen kifizetteti, vagy jogi útra tereli annak behajtását.

 c;  Alkoholos befolyásoltság alatt, amennyiben a szoba tisztaságának megóvása nem sikerül annak tisztítási és fertőtlenítési díja helységenkét 30.000 Ft.

 d;  Ha a rongálás, vagy egyéb kártétel nem szándékosan történt, abban az esetben a kártérítés megfizetése a játékmester egyéni elbírálása alapján történik.

7. A játék elkezdése előtt, a csoportból egy személynek ki kell töltenie és aláírnia egy Nyilatkozatot miszerint a csoport tagjai megértették és betartják az Általános Felhasználási Szabályzatban összefoglaltakat.

8. Azon játékosok, akik nem teljesítik a Általános Felhasználási Szabályzatban foglaltakat és a játékmester utasításait, azonnali kizárásra kerülnek, a játék díját pedig a Szolgáltató nem téríti vissza. Szükség esetén eljárás is indul ellenük.

9. Szúró, vágó, éles, sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősített tárgyat a szabadulószoba helységeibe bevinni szigorúan tilos.

10. A szabadulószoba területén a dohányzás tilos.

11. Késés esetén felárat számolhatunk fel.

12. Ha a lefoglalt időpontban, a játékosok nem jönnek el, és nem is mondták le a foglalásukat, akkor a foglalási díj 50%-a felszámításra és kiszámlázásra kerül.

 

2020. január 17.