Blog › 21 ötletes ajándék a legjobb barátnődnek

21 ötletes ajándék a legjobb barátnődnek

 

Amikor a legjobb barátnődet készülsz meglepni, szinte biztos, hogy te is valami különlegességben gondolkozol, hiszen szeretnéd igazán boldognak és izgatottnak látni. A tökéletes „legjobb barátnő ajándék” megtalálása még sok-sok együtt átélt év után sem mindig olyan könnyű, ezért most hoztunk neked egy kis segítséget! Lássuk is azt a 21 tippet, ami szerintünk a legszuperebb lehet – szülinapi meglepetésnek, névnapra, karácsonyra!

Legjobb barátnők, két lány

Legjobb barátnő ajándékok: milyen szempontokat kell mérlegelni a választáskor?

 

  • Mire vágyik inkább? Tárgyra vagy programra?

 

Manapság egyre inkább elterjedt az a gondolat, hogy nem érdemes tárgyat ajándékozni, hiszen az élmény sokkal személyesebb és kifejezőbb, nagyobb az értéke. Ebben persze van igazság – nem is kicsi – de nem mindenki számára. Felesleges az élmény, a program ajándékozását erőltetni, ha a legjobb barátnőd inkább egy gyönyörű táskára vágyik, vagy jobban örülne egy saját kézzel készített apróságnak.

 

  • Milyen a stílusa? Mit szeret és mit nem?

 

Ha valamilyen közös programmal lepnéd meg, fontos átgondolnod, mi az, amit valóban szeret. Egyértelmű, hogy nem szabad olyan ajándékot kapnia, ami inkább számodra élmény, mint számára. Ha legjobb barátnők vagytok, biztosan találsz olyan élményt, amely mindkettőtöknek rengeteget adhat.

 

  • Milyen értékű ajándék a reális?

 

Fontos, hogy a meglepetés, amivel készülsz, semmiképp ne hozza barátnődet kellemetlen helyzetbe. Persze van, akit az ilyesmi egyáltalán nem zavar, de sokan nem szeretnek nagyobb értékű ajándékot kapni, mint amilyet ők maguk adni képesek. Ne hívd el öt napos külföldi nyaralásra, ha tudod, hogy ő ezt túlzásnak érezné, vagy bántaná, hogy nem viszonozhatja figyelmességed.

 

21 ötletes ajándék a legjobb barátnődnek

 

Hogy még könnyebb legyen átlátnod a tippeket, csoportokba szedtük őket számodra. Lássuk csak!

 

  • Kreatív, saját készítésű ajándékok

 

Mint már említettük, nem muszáj a közös programokat erőltetni, amikor ajándékozásra kerül a sor. Ha legjobb barátnőd szereti a kézzel készített, kreatív holmikat, vagy akár ő maga is imád ilyenekkel ügyködni, akkor nyugodtan választhatsz tárgy jellegű meglepetést is.

 

1. Közös bakancslista

 

Egy bakancslistában az a jó, hogy rengeteg különböző módon tálalhatod. Először is írd össze, milyen közös élményeket akartok még szerezni, majd ebből a listából készíts egy kisebb plakátot, pólót, bögrét, vagy bármit, amire csak gondolni tudsz. Ebben persze sokat segít, ha van némi kreatív érzéked, de nyugi, nem muszáj a Photoshop útvesztőiben bóklásznod! A Canva egy egészen egyszerűen használható program, amivel ilyen szintű grafikákat szinte tapasztalat nélkül is el fogsz tudni készíteni.

 

2. Közös kézszobor

 

Ebben az a szuper, hogy együtt készíthettek el valamit, ami csak a tiétek és ami örökre szól. Ezek a kézszobor készítő szettek rengeteg helyről megrendelhetők, ráadásul nagyon könnyen használhatók. Igazi élmény lesz, amivel megörökíthetitek barátságotokat.

 

3. Legyen saját festményetek

 

Ráadásul úgy, hogy ti magatok festitek. Rengeteg olyan számos kifestővel foglalkozó webáruház létezik, ahová be tudod küldeni közös fotótokat, ők pedig postáznak neked egy vásznat, festékeket és ecsetet. Mivel a vásznon minden színt más-más szám jelöl, így könnyedén el tudjátok készíteni közös festményeteket.

 

4. Készíts könyvet magatokról

 

Több helyről rendelhetsz egyedi kis könyvecskét, saját szöveggel, aranyos grafikákkal. Ilyen módon akár az egész barátságotokat is lapra vetheted, de választhatsz egy-egy fontos, közösen átélt pillanatot is. Az Our Story felülete például pont ilyen célra való, kis fantáziával szuper könyvet állíthatsz össze!

 

5. Egyedi készítésű ékszer

 

Nem mindenki él-hal az ilyesmiért, de ha a legjobb barátnőd vevő az egyedi készítésű, kreatív ékszerekre, akkor nyugodt szívvel készíthetsz valamit. Fonhatsz, választhatsz különböző gyöngyöket, vagy akár használhatsz zsugorfóliát is, amiből medálokat, hűtőmágnest varázsolhatsz.

 

6. Saját, házi sütésű torta, bonbon

 

Bizony az elfogyasztható ajándékok is tökéletesek lehetnek, akkor pedig különösen, ha te magad ragadsz fakanalat. Nem csak akkor érdemes erre gondolnod, ha egyébként is tehetséges háziasszony vagy, hanem kezdőként is. Az eredményen maximum röhögtök egy jót.

 

7. A jó öreg fotóalbum

 

Persze, ma már fényképeink nagy része a felhőben pihen, de a kézzel fogható képek tagadhatatlan varázzsal bírnak. Elkezdhetsz megtölteni egy szép albumot közös képeitekkel, de szerezhetsz egy Instax fényképezőgépet is, amivel azonnal kinyomtathatod emlékeiteket.

 

  • Legjobb barátnő ajándék: izgalmas programok

 

Ha a legjobb barátnőd ki nem állhatja az unalmat, akkor neked is muszáj lesz valami izgalmas ajándékban gondolkodnod. Rengeteg különleges élmény vár benneteket országszerte, csak meg kell találnod az igazit.

 

8. Siklóernyős repülés

 

Ha egyikőtöknek sincs tériszonya, akkor ez a program szuper lehet számotokra. A földről emelkedhettek fel a magasba, hogy együtt gyönyörködjetek a csodálatos tájakban, miközben teljes biztonságban tudhatjátok magatokat. 10-20 perc csupán (választott csomagtól függően), de imádni fogjátok.

 

9. Különleges szabadulószoba

Fallost szabadulószoba - ágy, vörös szobában

A szabadulószobák szuper program helyszínek, sajnos azonban a legtöbbet nem arra tervezték, hogy két fővel játszanak benne, hiszen elsősorban a nagyobb csoportokra gondoltak. A Fallost ebből a szempontból – is – más, mint a többi hely! Itt a legjobb barátnőddel is szabadulhatsz, miközben az élmény tökéletes lesz. A téma huncut, „kissé” erotikus, hiszen egy BDSM kastélyból kell kiszabadítanod a hercegnőt, mielőtt elkapja a hét farkú sárkány. Elképesztő élmény lesz!

Vásárolj ajándékkártyát gomb

 

10. Bobozás

 

A bobozás kicsit olyan, mintha egy hullámvasúton lennétek, csak éppen egy két fős szerkezetben. Eszméletlen sebességgel száguldhattok rémisztő pályákon, úgyhogy az adrenalin garantált. Országszerte több helyen is találsz ilyen lehetőséget, a sátoraljaújhelyi pálya például elég szuper.

 

11. Barlang túra

 

A barlangok különleges képződmények, sok embert képesek ámulatba ejteni. Különleges és izgalmas ajándék lehet egy közös barlangi élmény, akár Magyarországon, akár külföldön. Itthon az Aggteleki-cseppkőbarlang nyújthat fantasztikus perceket, de pár óra utazással (persze ez attól függ, az ország melyik részén éltek) elérhetitek a Szlovéniában található Škocjan barlangot is, ami helyenként 100-140 méter magas, mélyében pedig egy folyó hömpölyög.

 

12. Via ferrata

 

Ha nem riadtok vissza egy kis sziklamászástól, a via ferrata szuper lesz! Fém létrákkal, lépcsőkkel és kábelekkel ellátott útvonalakon próbálhatjátok ki magatokat, minimális veszély mellett.

 

13. SUPozás

 

Mi kell a SUPozáshoz? Víz, SUP deszka, evező és ti ketten. Ha szeretitek a vizes programokat, akkor ezt is imádni fogjátok, ráadásul tavon, folyón vagy akár tengerben is végezhetitek.

 

14. Közös koncert

 

Szinte biztos, hogy a legjobb barátnőddel van legalább egy közös kedvenc zenészetek, bandátok. Amikor ajándékot keresel, érdemes megnézned, nem járnak-e véletlenül a közelben, ha pedig igen, vedd meg a jegyeket minél előbb!

 

  • Stílusos ajándékok a legjobb barátnődnek

 

A legjobb barátnő ajándéka sokféle lehet, de nem muszáj sem a kreatív ajándékokhoz, sem az adrenalin lökethez ragaszkodnod. Nézzünk pár stílusos tippet!

 

15. Koktélozás

 

Néha nincs szükség semmi másra, csak egy jó kis koktélozó helyre, pár finom italra és az egész estés beszélgetésre. Ne félj ettől a típusú ajándéktól, sokan talán valami ilyesminek örülnek a legjobban!

 

16. Várlátogatás

 

Magyarországon számtalan gyönyörű vár és kastély található, egyik szebb, mint a másik. Bárhol is éltek, biztosan találsz a közelben egy még felfedezetlen csodát, amit bejárhattok!

 

17. Kiállítások, múzeumok

 

Nem mindenki imád múzeumokba járni, de sokan örömmel néznének meg egy-egy nagyobb kiállítást. Minden évben van pár kifejezetten érdekes múzeumi program az országban

 

18. Utazás – országon belül, vagy azon kívül

Külföldi utazás ajándékba - Olaszország

Ha szerettek utazni és új helyeket felfedezni, akkor bátran lepd meg legjobb barátnődet egy kis kikapcsolódással. Kinézhetsz az országon belül is egy-egy szép várost, tájat, de vannak elérhető árú külföldi utak is, melyek csak 1-2 napig tartanak. Róma, Milánó, Krakkó, a Plitvicei-tavak…mind-mind egy karnyújtásnyira van tőletek.

 

19. Közös pihentető masszázs

 

Ha semmi másra nem vágytok, csak egy kis lazulásra és relaxálásra, akkor ajándékozd meg legjobb barátnődet egy masszázs élménnyel. Egybe köthetitek akár kis szaunával, jakuzzival és egy finom ebéddel is.

 

20. Legjobb barátnős fotózás

 

Biztosan rengeteg képetek van már, de profi fotós által készített, valódi remekművek tutira hiányoznak még az albumotokból. Lepd meg barátnődet közös fotózással, hogy még több emléketek legyen! Biztos van a közeletekben egy szuper stúdió.

 

21. Különleges ebéd/vacsora

 

Van egy étterem, amit szerinted imádna? Egy különleges hely, ahol finomak az ételek, szuper a kiszolgálás és a helyszín is fantasztikus? Foglalj asztalt és lepd meg barátnőd egy ünnepi ebéddel, vacsorával!

 

Ajándékozd meg legjobb barátnődet életre szóló élménnyel!

Vásárolj ajándékkártyát gomb

Link