Blog › Páros ajándékok: izgalmas ötletek gyűjteménye

Páros ajándékok: izgalmas ötletek gyűjteménye

 

A páros ajándékok kigondolása és beszerzése sokszor nem is annyira egyszerű, mint gondolnád. Találni egy olyan meglepit, ami mind a két fél számára tökéletes, ugyanakkor nem is egy sablonos dögunalom…nos, ez a legprofibb ajándékvadászokat is próbára teheti. Ha te is egy szerelmespár megajándékozását tervezed (akár saját magatokat), de még nem tudod, milyen irányba indulj, segítünk! A következőkben rengeteg tippet osztunk meg veled!

 

Milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor páros ajándékokon gondolkodunk?

 

  • Olyan ajándék kell, aminek egyformán örülnek majd

 

A páros ajándékok kitalálásának legnagyobb nehézsége, hogy itt nem csupán egyetlen ember stílusát kell figyelembe venned, nem csak egy személynek kell tetszenie a meglepinek, hanem mind a kettőjüknek. Egyértelmű, hogy sok opció így ki fog esni, de akkor is muszáj olyasmiben gondolkodnod, ami a páros mindkét tagja számára tökéletes lesz.

 

  • Az ajándéknak 2 személy kompatibilisnek kell lennie

 

Ez azt jelenti, hogy a választott meglepetésnek szuperül kell működnie két fővel is – az nem jó, ha olyasmit veszel, ami nagyobb csapattal nyújt valódi élményt, vagy amit egyedül lehet igazán átélni. Speciálisan pároknak szóló ajándék kell, még akkor is, ha nem romantikus dologban gondolkozol.

 

  • Az ajándék extra költségei ne legyenek magasak

 

Extra költségek főleg élmények esetén jelentkezhetnek, ilyen lehet például az utazás és a szállás. Nem túl szerencsés olyan páros ajándékot választani, melyet több száz kilométerre lehet beváltani, vagy amihez akár csak egy éjszakányi szállásfoglalásra is szükség lehet, hiszen ezzel gyakorlatilag megterheled azokat, akiknek örömet okoznál. Maradj inkább a közeli dolgoknál!

 

Páros ajándékok gyűjteménye

Páros ajándékok, két színes ajándékdoboz.

Ha olyan meglepetést adnál magatoknak, vagy egy másik párnak, amire évekig örömmel emlékeznek majd vissza, akkor érdemes minél több lehetőséget átgondolnod. Hoztunk pár tippet, melyek közül jó eséllyel te is meg fogod találni az legszuperebbet! Legtöbbjük még évfordulós ajándéknak is szuper lenne!

 

  • Páros ajándékok az aktív kikapcsolódás kedvelőinek

 

1. Páros siklóernyős repülés

 

Gyönyörű látvány, izgalom, különleges hangulat, romantika…ebben a programban benne van minden, amire csak szükség lehet. Országszerte több helyszínen is szerveznek páros tandemrepüléseket, így szinte bárhol találhatsz egy egészen közeli helyszínt. Merész pároknak tökéletes lehet, persze csak akkor, ha egyiküknek sincs tériszonya!

 

2. Állatkert belépő

 

Ha a megajándékozandó páros imádja az állatkerteket, akkor egy-egy belépővel is meglepheted őket, hiszen a legtöbb ilyen helyen van lehetőséged online vásárlásra, a jegyek pedig általában egy évig érvényesek. Akkor használhatják fel, amikor éppen van rá idejük és a hangulatuk is tökéletes. Ha ettől kicsit különlegesebbet adnál, akkor fizesd be őket egy éjszakai túrára, ami többek között Budapesten és Debrecenben is elérhető.

 

3. Páros vitorlázás

 

Ha a megajándékozandó páros a Balaton, vagy valamelyik másik nagyobb tavunk közelében lakik, akkor egy romantikus, páros vitorlázással biztosan leveszed őket a lábukról. Persze csak akkor, ha mind a ketten tudnak úszni és nem félnek a víztől.

 

4. Élményvezetés pároknak

 

Mind a ketten odáig vannak a gyors autókért?  Ne félj elküldeni őket egy izgalmas páros élményvezetésre! Az adrenalin és az élmény garantált, na meg az is, hogy imádni fognak érte.

 

5. Páros Segway élménytúra

 

A segway egyfajta elektromos roller, aminek nagy kerekei nem egymás mögött, hanem egymás mellett helyezkednek el, a járgány egyes fajtái pedig terepen is szuperül használhatók. Páros túrát országszerte rengeteg helyen szerveznek, többek között a Mátrában vagy Szilvásváradon, ráadásul nem csak nyáron, hanem télen is.

 

  • Páros ajándékok, ha inkább valamilyen tárgyat adnál

 

6. Páros íriszfotózás

 

Az íriszfotózás lényege, hogy speciális kamerákkal gyönyörű fotókat készítenek a szemekről, majd a képeket különféle effektekkel összemossák, ezzel már-már művészeti alkotást hozva létre. A pár a képet nyomtatott formában, kerettel együtt is kérheti, ami örök emlék marad számukra.

Ha érdekel ez a különleges világ, ebből a cikkből többet is megtudhatsz:

Nézz a szemedbe!

 

7. Kézszobor készítő szett

 

Aranyos, egyedi és látványos emléket készíthet magának egy pár a manapság igen divatos szoborkészítő szettekkel. Mindent megtalálnak majd egyetlen dobozban, az útmutatók pedig általában nagyon egyszerűek és pontosak. Jó kis közös alkotás lesz, az eredménye pedig örökre szól!

 

8. Csillagtérkép

 

Csillagtérkép segítségével megörökítheted a csillagok állását az élet egy fontos pillanatában. Megadhatod azt a dátumot, amikor találkoztak, amikor eljegyezték egymást, amikor összeházasodtak, amikor gyermekük született, vagy akár kombinálhatod is ezeket több kisebb térképen. Szép, elegáns és látványos ajándék lehet bármelyik pár számára.

 

  • Páros ajándékok az egyedi ötletek szerelmeseinek

 

9. Páros szabadulószoba

Szabadulószoba, mint páros ajándék. Vörös háttér, fekete festmény.

Vannak olyan szabadulószobák, melyekben nem csak nagyobb csapatok, hanem akár párok is fantasztikusan érezhetik magukat. A Budapest szívében található Fallost például ilyen: humorosan pajzán témájú, eredeti, tele arcpirító díszletekkel és megoldásokkal – csinos kis hercegnőkkel és egy gonosz, mindenre készen álló sárkánnyal.

Vásárolj ajándékkártyát gomb

 

10. Koncertjegy

 

Ha tudod, hogy a páros imád egy bizonyos bandát vagy előadót, akkor biztosan örülnének egy koncertjegynek. Persze a vásárlás előtt érdemes rákérdezni valamilyen módon, nincs-e már meg a jegyük, ha pedig zöld utat kapsz, irány a livenation.hu, vagy valamelyik másik jegyértékesítő portál!

 

11. Csillagnézés egy csillagvizsgálóból

 

Ha olyan párt szeretnél megajándékozni, akikről tudod, hogy szívesen kémlelik az eget, akkor érdemes kiválasztanod számukra egy szuper csillagvizsgálós programot. Több ilyen helyszínen ajándékkártyát is vehetsz, így ők dönthetik el, mikor, milyen alkalomból mennének.

 

12. Kutyafogat túra

 

Sokan nem is hallanak róla, pedig ez egy igazi gyöngyszem! A kutyaszánok élményét Magyarországon is átélhetik megajándékozottjaid, ráadásul olyan gyönyörű környezetben, mint a Mátra. Fizesd be őket életük legkülönlegesebb túrára!

 

13. Lovas piknik

 

Imádják a lovakat és a természet közelségét? Akkor a romantikus lovas piknik tökéletes ajándék lehet számukra. A Dunakanyarban például szuper piknikeket szerveznek, legyen ez a meglepetésük.

 

  • Extrém pároknak extrém ajándék

 

14. Motoros off road túra

 

Ha szeretik az adrenalint és imádnak motorozni, akkor a motoros túra szuper kikapcsolódás lesz számukra, tele izgalommal és kalanddal. Persze a veszélyekről sem szabad megfeledkezni, de a közös „száguldásért” ki lehet bírni egy kis félelmet.

 

15. Romantikus quad túra

 

Ha inkább a négy kereket kedvelik, mint a kettőt, de az off road élmény azért jöhet, akkor egy romantikus quad túrával biztosan nem lősz mellé. Ez egy olyan ajándék, amire 100%, hogy nem is tippelnének.

 

16. Páros élménylövészet

 

A páros ajándékok egyik legfurábbja, az biztos, de pont ezért lehet kifejezetten ütős az élménylövészet. Sok olyan pár van, akik imádják a közel sem hétköznapi dolgokat és örömmel kipróbálnának valami vagány kis programot, számukra pedig egy lövöldözés tökéletes lesz.

 

17. Baltadobálás kettesben

 

Maga a romantika, igaz? Na jó, talán mégsem, de az biztos, hogy szuper közös program lehet bármelyik párosnak. A rengeteg nevetés, a feszültség levezetés és a másnapi izomláz garantált.

 

18. Canopy csúszás pároknak

 

A canopy csúszás nem szívbajos pároknak való, hanem azoknak, akik tényleg bírják az adrenalinnal átitatott helyzeteket. Gyakorlatilag egy A és B pont között kifeszített kötélpályán kell átcsúszni (persze biztonságosan rögzítve) – fák, dombok, vagy éppen víz felett.

 

  • Igazán romantikus páros ajándékok

 

19. Hőlégballonos repülés

Hőlégballon, tiszta égbolt.

Ha valami elképesztően maradandó élményt ajándékoznál, akkor a páros hőlégballonos repüléssel nem igazán foghatsz mellé, maximum csak akkor, ha a pár valamelyik tagja retteg a repüléstől. Ez elég sokba kerül, de akár nászajándéknak is tökéletes lehet.

 

20. Romantikus hosszúhétvége

 

Kis pihenés, kis wellness, pár üveg pezsgő, rózsák...na meg ami ezek után jönni szokott. Ha szeretnéd csupán az együtt töltött idő élményével megajándékozni ismerőseidet, rokonaidat, akkor válassz egy romantikus szállodacsomagot. A PihiPakk-on például rengeteg típusból válogathatsz.

 

Akár magatoknak, akár egy másik párnak választanál ajándékot, a lényeg az, hogy szánj rá időt. Gondold végig, mi az, aminek tényleg örülnének és amit valóban élveznének, ne vedd meg az első ajándékutalványt, ami szembe jön veled!

Vásárolj ajándékkártyát gomb

Link