Blog › 10 rendhagyó lánybúcsú helyszín Budapesten

10 rendhagyó lánybúcsú helyszín Budapesten

 

Szeretnéd megszervezni az évtized csajos buliját kedvenc menyasszonyodnak? Olyan partyról álmodsz, amit egyetlen résztvevő sem felejt el hosszú-hosszú évekig? Akkor ezek a különleges budapesti lánybúcsú helyszínek téged is érdekelni fognak. Hoztunk neked pár érdekes, nem teljesen hétköznapi lehetőséget, ha kicsit többet adnál a lánybúcsús csapatnak egy szimpla iszogatós-táncolós bulinál. Tarts velünk, ha jól jönne egy kis inspiráció!

 

Lánybúcsú helyszínek: Mi alapján válasszatok közülük?

 

Számtalan különleges helyszínen tarthattok lánybúcsút Budapest-szerte, ezért érdemes alaposan átgondolni, melyik lehet tökéletes számotokra. Mielőtt lecsapnátok egy jól hangzó programra, tegyétek fel magatoknak a következő kérdéseket!

 

  • Tetszeni fog ez a menyasszonynak?

 

Ettől fontosabb pont nincs is, hiszen neki szervezitek a lánybúcsút, legjobb barátnőd ajándéka lesz. Azért, mert valamiért ti elképesztően lelkesedtek, közel sem biztos, hogy az est főszereplője is imádni fogja. Ha pici kétségetek is támad, dobjátok a jelöltet.

 

  • Mindenki jól érezheti magát az adott helyen?

 

A hangulatot közösen teremtitek majd meg, ezért nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a meghívottak fel tudnak-e oldódni. Ha tudjátok, hogy egy-két ember számára kellemetlen lehet egy lánybúcsús helyszín vagy program, inkább mondjatok le róla.

 

  • Kompatibilis egymással a csapat és a helyszín?

 

Bizonyos helyszíneken és programokon nem jelenhet meg egyszerre rengeteg ember, ezt pedig szervezés közben fontos átgondolni. Ne válasszatok olyan helyet, ahová be sem fértek kényelmesen, mert az elég kellemetlen lesz.

 

  • Belefér a keretbe?

 

A legtöbb lánybúcsúra a résztvevők nem tudnak vagyonokat költeni, egy-egy helyszín viszont súlyos pénzekbe kerülhet. Bármilyen jól is hangzik a dolog, ne csábuljatok el a luxusnak, ha valójában nem tehetitek meg.

 

Ha a válasz minden kérdésre „Igen!”, akkor meg is van a legjobb lánybúcsús helyszín, már csak le kell foglalni!

 

10 rendhagyó lánybúcsú helyszín Budapesten

 

Ha Budapesten tartanátok a lánybúcsút, eszméletlenül sok lehetőségbe futhattok bele, ami egy idő után nem megkönnyíti a helyzetet, hanem még ront is rajta. Kerestünk 10 egyedi lánybúcsú helyszínt, hogy nektek már ne kelljen! Melyiket választanátok? Nézzük is!

 

1. Gokart Aréna

Lánybúcsú helyszínek: gokart pálya

A budafoki Gokart Aréna nevű park jóval több egyszerű gokartpályánál, hiszen itt kipróbálhatjátok a VR szimulátoros autóversenyzést, sőt, még egy kis lézerharcra is sort keríthettek, ha szeretitek az izgalmakat. Ha a lánybúcsús csapat nem veti meg a kissé fiús programokat sem, szuper órákat tölthettek el ezen a helyen. Modern, izgalmas és stílusos…na meg pazar kis adrenalinlöketet adhat mindenkinek.

 

2. Fallost szabadulószoba

 

Tökéletes délutáni, esti helyszín lehet az Erzsébet körúton fellelhető, különleges Fallost szabadulószoba, amiben maximum 20 fővel tudtok egyszerre játszani. Itt közel sem olyan feladatok és díszletek várnak majd, mint más helyeken: mindent átjár a pajzánság, a vicces erotika és a BDSM, egy kis mesés hangulattal megspékelve. A történet alapja, hogy Edward, a 7 farkú sárkány elrabolta Csipke Pincuska hercegnőt és igen virgonc tervei vannak vele – melyet ti fogtok szabotálni úgy, hogy kiszabadítjátok a hölgyet börtönéből. Ha bevállalósok vagytok, kérhettek élőszereplőt is, aki a sikeres mentőakció után izgi táncot lejt majd nektek.

Fallost szabadulószoba - vörös ágy

foglalj időpontot gomb

3. Gozsdu Udvar

 

Ha egy valódi all-in-one lánybúcsús helyszínt kerestek, ahol minden megtaláltok, amit csak csinálni szeretnétek, a Gozsdu Udvar remek választás lehet. Bárok, biliárd, éttermek, kávézók, játékok…valódi minőségi szórakozásra számíthattok, különleges élményekkel. Lánybúcsú záró program is lehet, de akár az egész bulit megtarthatjátok itt.

 

4. Orczy Kalandpark

 

Az esti buli előtt még csinálnátok valami izgalmasat, ami sok mozgással és adrenalinnal jár? Ha természetközeli helyszínt kerestek, akkor az Orczy Kalandpark szuper választás lehet számotokra. Akadálypályák, mászás, csúszás, nevetés, szerencsétlenkedés: ezekben biztosan lesz részetek a csajokkal! Csak vigyázzatok, nehogy még a végén megsérüljön a menyasszony kalandozás közben!

 

5. Aquaworld Resort Budapest

 

Inkább egy pihenős, nyugodt, relaxáló lánybúcsút szerveznétek? Az Aquaworld Resort Budapest egy lehengerlő szálloda, ahol fürdőzhettek, igénybe vehettek egy lazító masszázst, megkóstolhattok különleges fogásokat, a bárban pedig élvezhetitek a finom italok kényeztetését. A luxus nektek is jár, itt pedig megkaphatjátok! Töltsetek itt egy napot, vagy akár a teljes hétvégét, ha megtehetitek és kedvetek is van hozzá.

 

6. 3D Galéria

 

A lánybúcsú helyszínek egyik legérdekesebbike, az tény. Nem sokan gondolnák, hogy egy galéria alkalmas lehet ilyen eseményre, pedig kifejezetten különleges pillanatokat szerezhettek vele a menyasszonynak. Ez a program gyakorlatilag arról szól, hogy a 3D alkotások segítségével nem mindennapi képeket készítetek magatokról, amit természetesen meg is kaptok. Tulajdonképpen egy fotózással egybekötött szórakozás, kreatív formába.

 

7. Hajós lánybúcsú a Dunán

 

Az Élményhajó  Rendezvényszervező Kft például szervez speciális, hajós lánybúcsúkat, egy dunai partynak pedig ugyan ki tudna ellenállni? Legyen 100%-ban különleges az este, bulizzatok akár élőzene mellett, remek ételek és italok társaságában egy csodaszép folyón. Csak nehogy valaki tengeribeteg legyen, az nem valami kellemes!

 

8. Budapest Park

 

A Budapest Parkban – ahogy mondják – kint hagyhatjátok a valóságot egy csajos este erejéig! Rengeteg koncertet és programot tartanak ezen a helyszínen, így szinte biztos, hogy a lánybúcsú napján is szórakozhattok ott egyet. Ételek és italok is vannak a kapukon belül, de ilyen célból érdemes máshová elsétálni, hiszen az árak nem éppen alacsonyak.

 

9. Airsoft Aréna

 

Nem az a tipikus „csajos” program, de ki mondta, hogy egy lánybúcsúnak a rózsaszín felhőkről kell szólnia? Na ugye, hogy senki? Ha szívesen kipróbálnátok magatokat egy lövöldözős játékban, érdemes ezt a nagyon átgondoltan kialakított, modern létesítményt választanotok, ahol profi körülmények között szórakozhattok.

 

10. VIP mozi élmény

 

Imádjátok a mozikat és a közös filmezést? Emeljétek új szintre! A Mammut-ban található Cinema City például egyedi, extra kényelmes bőrfoteleket, helyben készült, különleges ételeket, korlátlan fogyasztást és exkluzív élményt kínál a filmek szerelmeseinek. Felejthetetlen szórakozás lesz, az szinte garantált!

VIP mozi élmény

Ezek a lánybúcsú helyszínek megalapozhatják a fantasztikus hangulatot, de persze a lánybúcsús játékokról sem szabad megfeledkezni! Mi lenne velünk nélkülük? Ha jó a társaság, viccesek a játékok és fantasztikusak a helyszínek, készen is van a tökéletes lánybúcsú!

 

Link