Blog › Legénybúcsú helyszínek, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat

Legénybúcsú helyszínek, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat

 

A tökéletes, minden szempontból megfelelő legénybúcsú helyszínek megtalálása nem annyira egyszerű, mint sokan gondolnák, hiszen ma már rengeteg lehetőségből választhatsz. A döntés nem könnyű, de szerencsére tudunk segíteni! Hoztunk pár szuper tippet.

 

Mitől függ, hogy hová érdemes szervezni egy legénybúcsút?

 

A legénybúcsúk szervezésénél, a helyszín kiválasztásánál érdemes figyelembe venni pár szempontot.

 

  • Milyen stílusú a vőlegény, mi az, amit szeret?
  • Mekkora lesz a legénybúcsús csapat? Hány fővel kell számolni?
  • Hány napos bulira készültök?
  • Hol éltek, mik a közeli lehetőségek?
  • Mennyit vagytok hajlandók utazni a legénybúcsúért?
  • Milyen összeget fordíthattok a rendezvényre, mekkora a keretetek?

 

Miután megválaszoljátok ezeket a kérdéseket, nagyjából már látni is fogjátok, milyen irányba érdemes elindulnotok a szervezéssel. Ha nem akartok utazni, akkor egyértelmű, hogy csak közeli helyszínekben gondolkodhattok, de a költségvetés is nagyon meghatározó lesz – a vőlegény elképzelései mellett.

 

TOP legénybúcsú helyszínek

 

Az ütős legénybúcsú helyszínek megtalálása alapos kutatást igényel, ami persze időbe kerül. Most megspórolunk Neked pár órát, hiszen összeszedtünk pár hasznos, érdekes ötletet, melyek közül könnyen lehet, hogy Ti is tudtok majd választani.

 

1. Kert, kerti buli – a visszafogott legénybúcsú helyszín

Legénybúcsú helyszín - kerti parti

Könnyen lehet, hogy a vőlegény nem egy várost bejáró, egész este kocsmáról-kocsmára csapongó típus, hanem inkább a nyugis, meghitt összejöveteleket kedvelő fazon. Ilyen esetben tökéletes választás lehet egy sütögetős-iszogatós kerti összejövetel, akár a csapat egyik tagjánál, akár egy bérelt kertes háznál.

Ne féljetek attól, hogy ez így unalmas lesz. Sokan nem akarnák hatalmas felhajtást, csupán annyit, hogy jól érezzék magukat a haverokkal. Ilyen egyszerű.

 

2. Fallost szabadulószoba – a megdöbbentő legénybúcsú helyszín

Fallost szabadulószoba, mint legénybúcsú helyszín

Szeretnétek egy olyan programot is beiktatni, amitől a vőlegény garantáltan eldobja az agyát? Budapest is szóba jöhet, ráadásul szeretitek a szabadulós játékokat? Akkor a Fallost szabadulószoba tökéletes lesz számotokra! Ennyire nyíltan pajzán, erotikus töltetű játékkal nem sűrűn találkozni, a díszletek pedig ezt az élményt a maximumig fokozzák.

Van itt minden: segédeszközök, igazi rácsok, BDSM kellékek, sárkányok, hercegnők…na igen, akár valódi lányka is várhatja a házasulandó srácot. Kérhettek ugyanis élőszereplős produkciót, ami nem semmi!

Foglalj időpontot gomb

 

3. Balaton – a nyaralós legénybúcsú helyszín

Balaton

Népszerű hely manapság a Balaton – legénybúcsúk szempontjából is. Ha  vőlegény imádja a vízparti nyaralásokat és a tó különleges hangulatát, akkor érdemes lehet egy hétvégi bulizós-fürdős-pihenős útban gondolkozni. Foglaljatok egy kis házat, sütögessetek, alkoholizáljatok…na jó, azt csak módjával persze!

Egy hétvégébe rengeteg program beleférhet, úgyhogy maga a Balaton elég lehet csak alapnak. Legyetek kreatívok!

 

4. Síkomplexum – a téli legénybúcsú helyszín

Síelés, mint téli legénybúcsú helyszín, program

A legtöbb legénybúcsút persze nyáron tartják, hiszen az esküvők nagyobb része is ebben az időszakban kerül megrendezésre. Na de mi legyen a helyszín télen? Ha a társaság vevő rá, akkor hatalmas élmény lehet pár síkomplexumban eltöltött nap, ahol nem csak sportolhattok, hanem jókat iszogathattok is a hüttékben. Sípályát Magyarországon is találtok, bár tény, hogy nagyobb élmény lehet valamelyik szomszédos országba látogatni.

Ez csak rajtatok múlik.

 

5. Budapest Park – a bulis legénybúcsú helyszín

Budapest Park

Ha önfeledt bulizásra vágytok, akkor persze császkálhattok a város szórakozóhelyei között is, de talán jobb megoldás lehet egy olyan komplexum, ahol mindent megtaláltok. A Budapest Parkban számos rendezvény közül válogathattok, bulizhattok, koncertezhettek, iszogathattok…ami éppen jólesik. Szervezés közben érdemes megnézni, mivel készül a Park!

 

6. Megyer-hegyi Tengerszem – az adrenalinbomba legénybúcsú helyszín

 

A Megyer-hegyi Tengerszem egy igazán szép, látványos hely, ahol egyfajta sziklamászásra, pontosabban Via Ferrata túrára is van lehetőségetek. Ha a vőlegény szereti az extrémebb, izgalmasabb kalandokat, akkor érdemes lehet ebbe a térségbe szervezni a legénybúcsút, hiszen a környék egyébként is bővelkedik látnivalókban.

Sárospatak térségében rengeteg gyönyörű szállás és kikapcsolódási lehetőség található, szuper bulit lehet itt összedobni.

 

7. Transzalpina – Transzfogaras – a motoros legénybúcsú helyszín

Transzalpina

A motoros vőlegények álomlegénybúcsúja jó eséllyel egy gyönyörű hegyi túra, látványos szerpentinekkel, lehengerlő tájjal, na meg a haverokkal. Ha ilyen embernek készülsz bulit szervezni, akkor irány Románia, foglaljatok egy jó kis szállást (nem olyan drágák szerencsére) és hajrá, vessétek bele magatokat a motorozásba! Érdemes több napra készülni, legalább egy hétvégét rá kell szánni.

 

8. Guzsdu Udvar – minden egy helyen legénybúcsú

 

Ha egy olyan helyszínre vágytok, ahol mindent megtaláltok pár méteren belül és nem kell egyik pontról a másikra utazgatni, akkor a budapesti Guzsdu Udvar-t érdemes számításba venni. Szabadulószobák, bárok, Pazar éttermek, szórakozóhelyek…mi kell még egy ütős bulihoz? Semmi más, csak egy jól összeszokott baráti társaság.

 

9. Paintball pálya – a játékos legénybúcsú helyszín

Paintball

A paintball egy olyan játék, amit országszerte rengeteg helyszínen ki lehet próbálni, így jó eséllyel nem kell órákat utaznotok miatta. Szuper kis adrenalindús program ez, ami megalapozhatja a hangulatot. Érdemes ezt a részét a bulinak még az első nap letudni (hosszabb legénybúcsú esetén), hiszen másnaposan elég kellemetlenné is válhat.

 

10. Wellness szálloda – a lazulós legénybúcsú helyszín

 

Nem akartok egész nap pörögni, programról programra járni és lefárasztani magatokat pár óra leforgása alatt? Akkor válasszatok ki egy wellness szállodát, és pihenjetek együtt pár napig. Keressetek olyan helyet, ahol van egy pazar étterem és egy izgalmas bár, így minden meg lesz egy helyen. Szuper helyszín lehet például Bikalon a Puchner Kastélyszálló, ahol többféle wellness lehetőséget, fantasztikus ételeket és gyönyörű szobákat találtok, miközben saját kis vadasparkjuk és élménybirtokuk is van. Nem olcsó, de leesik tőle az ember álla.

 

11. Fröcskölő – a kreatív legénybúcsú helyszín

 

Szeretnél egy kis alkotást, egy kis kreativitást is csempészni a legénybúcsúba? A vőlegény sem veti meg a festegetést, sőt, kifejezetten szereti az ilyen típusú elfoglaltságokat? Akkor menjetek el együtt egy fröcskölő stúdióba és szórakozzátok ki magatokat művészkedés közben! Semmi szabály, semmi kötöttség: csak színes festékek és rengeteg nevetés. Nyugi, nem kell tehetségesnek lennetek, csak az élvezet számít!

 

12. Baltadobáló park – a férfias legénybúcsú helyszín

 

Férfias, vagány programot szeretnétek szervezni a vőlegénynek? Akkor irány egy baltadobálásra is alkalmas park, helyszín! Technikás, érdekes sport ez, amit nagyon könnyű megszeretni, de fontos, hogy még italozás előtt vágjatok bele a buliba! Spicces állapotban nem nagyon engednek be ezekre a helyekre, de nem is lenne valami biztonságos – azt lássuk be.

 

Minden vőlegény kicsit más, ahogy a legénybúcsús csapatok sem lehetnek egyformák. Fontos, hogy a helyszínt mindig úgy válaszd meg, hogy az egész társaság jól érezhesse magát és senkinek számára ne legyen egyetlen feladat sem kellemetlen.

Légy körültekintő, amikor szállást foglalsz és vedd figyelembe, ki mekkora összeget tud rászánni erre a szuper kis közös bulira. Nem muszáj százezrekbe kerülnie egy legénybúcsúnak ahhoz, hogy örök emlék legyen mindenki számára!

 

Link