Blog › Programok pároknak: 20 különleges ötlet

Programok pároknak: 20 különleges ötlet

 

A legkülönlegesebb programok pároknak szólnak, ugye ti sem akartok minden hétvégén otthon ücsörögni? Ha szívesen kimozdulnál már a négy fal közül, de nem tudod, merre indulj, segítünk! Hoztunk 20 különleges tippet, melyek közül biztosan meg fogod találni kedvenced. Tarts velünk!

 

Miért fontosak a közös programok?

 

  • Megismerhetitek egymást – újra meg újra

 

Téves elgondolás, hogy az ismerkedés a párkapcsolat egy bizonyos pontján egyszerűen véget ér, hiszen két ember szinte soha nem értheti meg egymást teljes mértékben. Azonban minden együtt töltött perc, minden közös program feltárja partnered új, korábban még nem látott vonását.

 

  • Erősödhet az elköteleződésetek

 

Egy-egy közös program vagy szokatlan randi eszetekbe juttathatja, miért is szerettetek bele a másik félbe és miért akartok mellette megöregedni. Újra és újra megerősíthetitek önmagatokban, hogy „igen, ezt az embert választom”.

 

  • Elkerülhetitek, hogy megunjátok egymást

 

Ha nem szerveztek közös programokat, ha nem csempésztek semmilyen izgalmat az életetekbe, könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen megunjátok egymás társaságát. Ez gyakran jelenti a kapcsolatok végét, úgyhogy nem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

Miért jó kísérletezni, különleges programokat is kitalálni?

 

A mozi-kávé kombóval persze az égvilágon nincs semmi baj…na de éveken keresztül? Azért az már kicsit túlzás. Az unalmas, kiszámítható programokkal az a probléma, hogy nem visznek színt a kapcsolatotokba, nem lobbantják fel bennetek azt a bizonyos lángot. Ha új élményekre, új érzésekre vágytok, vagy szeretnétek mélyebben megismerni egymást, akkor időnként mindenképp érdemes valami izgalmas kikapcsolódási formát választani – még akkor is, ha ehhez ki kell lépnetek a komfortzónátokból.

 

Programok pároknak: 20 különleges ötlet

 

A legizgalmasabb, legkülönlegesebb páros programokat persze nem egyszerű megtalálni, éppen ezért összegyűjtöttünk neked 20 fantasztikus tippet. Legyen szó akár évfordulóról, akár Valentin-napról, akár csak egy egyszerű hétvégéről, itt rá fogsz bukkanni arra az ötletre, amit keresel. Nézzük is!

 

1. Irány a zeneiskola

 

Ha régóta szeretnétek megtanulni gitározni, zongorázni vagy hegedülni, akkor vágjatok bele együtt! A zeneórák csodálatos közös programok pároknak, ráadásul nem is egyalkalmas dolog, hanem állandó elfoglaltság mindkettőtök számára. Gyönyörű pillanatokat élhettek át ilyen módon, ne féljetek a kezdetektől!

 

2. Szabadulószobára fel

Fallost szabadulószoba - ágy, vörös szoba

Ha csak valamilyen gyors programra van időtök, akkor szuper választás lehet egy szabadulószoba, hiszen a játék minden helyen maximum 1, másfél órát vesz igénybe. A Fallost-ban ráadásul a teljes koncepciót úgy alakítottuk ki, hogy két fő számára is maximális élményt nyújtson, így attól sem kell tartanod, hogy ilyen pici létszámmal nem lesz az igazi. Pajzán, pikáns, erősen huncut témánk tökéletes a romantikus hangulat megteremtésére, de nevetésben sem lesz hiány!

Foglalj időpontot gomb

 

3. Táncoljatok egyet

 

Mi hozza jobban össze az embereket, mint a tánc? Nehéz lenne még egy ilyen hatásos programot találni. Ha szívesen megtanulnátok pár koreográfiát, keressetek egy tánciskolát és iratkozzatok be! Nem csak a kapcsolatotoknak, de az egészségeteknek is jót fog tenni.

 

4. Válasszátok az élményfestést

 

Tehetség nélkül festeni – ráadásul szépet? Lehetséges, erre való az élményfestés, ahol olyan szuperül irányítanak benneteket a tanárok, hogy a foglalkozás végére döbbenten álltok majd alkotásaitok előtt. Kreatív lelkeknek kötelező legalább egyszer kipróbálni!

 

5. Íriszfotózás? Naná

Íriszfotó: két szem

Rövidebb programok pároknak? Ez is egy közülük, az eredménye azonban gyönyörű és tartós. Speciális kamerákkal képeket készítenek majd a szemeitekről, különleges effektek segítségével pedig összemossák őket, így alkotva valami egészen eredetit. Ha érdekel a téma, a Coloris weboldalán rengeteg hasznos infót találhatsz!

 

6. Koncertezzetek együtt

 

A koncert egy szuper program pároknak, ahol igazán ki lehet engedni a gőzt. Szinte biztos, hogy van legalább 3-4 olyan előadó, akit mind a ketten szerettek, úgyhogy ne hagyjátok ki, ha éppen a közelben járnak! Budapesten élőknek ez persze könnyebb, de egy kis utazás sem ártott még senkinek!

 

7. Élvezzétek a páros siklóernyős repülést

 

Ha romantikus, ugyanakkor adrenalindús páros kiruccanásra vágysz, akkor a siklóernyős repülést érdemes megkockáztatni. Természetesen profi pilótával fogtok repülni, gyönyörű tájak fölött, úgy, hogy a földről indultok. Az siklóernyőzés hossza általában választható, így akár 20-30 percig is a levegőben lehettek.

 

8. Faragjatok tököt

 

Ez egy igazi őszi program, ami ráadásul nem is kerül sokba. Csupán egy szép, faragható tök kell hozzá, néhány éles kés, na meg csipetnyi fantázia. Nem muszáj mindig valami drága kiruccanásban gondolkodni, egy ilyen apróság is remek közös időtöltés lehet.

 

9. Libegőzzetek

 

A libegőzés egy kényelmes, nyugis, mégis gyönyörű program, ami ideális lehet azok számára is, akik a repülés izgalmait annyira nem viselik jól. Lassan siklani egy gyönyörű táj fölött, kettesben…kell ennél jobb?

 

10. Próbáljátok ki az urbex-et

 

Az urbex egy rejtélyekkel teli, izgalmas program, aminek keretében elhagyatott, régi épületeket fedeztek fel kedveseddel. Fontos, hogy nem betörésről vagy rongálásról van szó, hanem puszta szemlélődésről! Ehhez kell egy kis kalandvágy is, de ha vonzanak benneteket az ismeretlen, mindenképp próbáljátok ki!

 

11. Nézzetek meg egy kastélyt

 

A kastélyok izgalmasok, szépek, romantikusak, egy-egy ilyen helyszín meglátogatásából pedig rengeteget tanulhattok is. Bárhol is éltek, szinte biztos, hogy van a közeletekben egy szép épület, de ha mégsem, érdemes ellátogatni távoli vidékekre.

 

12. Kertészkedjetek együtt

 

Ez is egyfajta állandó közös elfoglaltság, ami szuperül össze tudja kovácsolni a párokat, sőt, a szó szoros értelmében vett kertre sincs hozzá szükség. Az erkélyen is tarthattok pár növényt, fűszert vagy virágot, de a lakáson belül is tölthettek ezzel időt.

 

13. Járjatok felolvasóestekre

 

Ez akkor lehet fantasztikus program, ha mind a ketten irodalom-rajongók vagytok. Országszerte rengeteg ilyen esten vehettek részt közösen, de főleg a nagyobb városokban találtok majd fantasztikus lehetőségeket.

 

14. Önkénteskedjetek

 

Nem muszáj, hogy a közös program csakis rólatok szóljon, szuper lehet egy kis önkéntes munka is. Keressetek egy menhelyet, egy idősek otthonát, egy anyaotthont, vagy bármilyen más szervezetet, ahol örömmel fogadják segítségeteket, és tegyetek együtt valami jót!

 

15. Kezdjetek el sportolni

Futó pár

Futás? Torna? Konditerem? Úszás? Bármelyik sportágból lehet közös program, ami nem csak az együtt töltött időről fog szólni, hanem a fejlődésről és egészségetek megőrzéséről is. Együtt amúgy is könnyebb bele vágni, nem?

 

16. Menjetek el egy kiállításra, múzeumba

 

Szeretitek a művészeteket? Érdekelnek benneteket a régi alkotások vagy a modern művek? Akkor válasszatok ki egy múzeumot és látogassátok meg! Országszerte rengeteg érdekes kiállítással találkozhattok, ne maradjatok le a legjobbakról!

 

17. Nevessetek a dumaszínházban

 

Mindenkinek jót tesz egy kis nevetés, igaz? Látogassatok el egy dumaszínházba, ahol Felméri Pétert, Kiss Ádámot és Kovács András Pétert is hallhatjátok. Budapesten van erre a leginkább lehetőségetek, de néhány vidéki rendezvényen is megjelennek kedvenceitek, úgyhogy érdemes követni az eseményeket.

 

18. Pihenjetek egy barlangfürdőben

 

A barlangok különleges hangulatú helyek, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni, de ha még extrásabb élményre vágytok, töltsetek el pár órát egy barlangfürdőben, például Miskolctapolcán!

 

19. Menjetek el jégkorcsolyázni

 

Ez egy igazán romantikus, izgalmas és vicces téli program azok számára, akik nem riadnak vissza egy kis csúszkálástól. A legtöbb nagyobb városban lesz erre lehetőségetek, a korizást pedig összeköthetitek egy kis forraltborozással, vagy forrócsokizással is.

 

20. Készíttessetek magatokról karikatúrát

 

Ha szeretnétek egy művészien vicces, humoros képet magatokról, menjetek el egy stúdióba, ahol ezzel foglalkoznak és készíttessetek egyet. Már maga az élmény is nagyszerű lesz, sőt, még egy kézzel fogható emlék is marad utána.

 

Ezek a legjobb programok pároknak, de persze még rengeteg tippet felsorolhattunk volna. Te tudtál választani?

 

Link