Blog › Szokatlan randi helyek Budapesten

Szokatlan randi helyek Budapesten

 

Első randi? Vagy már a sokadik? Valentin-napi romantikázás? Szeretnéd meglepni párod vagy kiszemelted egy szuper, egyedi programmal? Várnak a legjobb randi helyek Budapest meseszép utcáin és helyszínein! A választás persze sokszor nem egyszerű, sőt, ennyi lehetőség mellett maga az ötletelés sem az, ezért most hoztunk neked 16 szokatlan tippet! Majdnem biztos, hogy ezekből te is megtalálod a kedvenced, úgyhogy tarts velünk!

 

Mit kell mérlegelni a randi helyek kiválasztása során?

 

  • Hányadik randi?

 

Teljesen máshogy kell gondolkoznod az első randival kapcsolatban, mintha már komolyabb a kapcsolatotok, ennek pedig több oka is van. Az első hivatalos találkozó pillanatában még jó eséllyel alig ismeritek egymást, így érdemes inkább egyszerűbb, univerzálisabb programokat választanod ahelyett, hogy mondjuk focimeccsre vinnéd a játékot hírből sem kedvelő kiszemeltet. Első randiként kerülendő lehet a túl drága helyszín, az irreálisan romantikus progi és a különböző fürdők, strandok is, hiszen mindez két „idegen” között kellemetlenségeket szülhet.

Később viszont, ha már jó ideje ismered kiszemelted vagy párod, akkor mindenképp törekedj a személyesebb, különlegesebb randihelyek kiválasztására, hiszen közel sem mindegy, a szürke hétköznapok megtörésére milyen páros meglepetéssel készülsz!

 

  • Milyen stílusú a kiszemelted, kedvesed?

 

Az első időszakban, az első pár randi alkalmával még nehéz lehet a helyzeted, később viszont, amikor már jobban ismered az illetőt, fontos nagy figyelmet szentelned annak, mit szeret és mit nem. Soha ne vidd partnered olyan randevúra, amiről tudod, hogy nem imádná!

 

  • Hogyan gondolkodik az anyagiakról?

 

Zavarja, ha sokat költesz rá? Felezné a kiadásokat? Magasabb elvárásai vannak? Ezt mind gondold végig, mielőtt kiválasztod a helyszínt. Ha például tudod, hogy szerényebb anyagi körülményekkel rendelkezik, ugyanakkor ragaszkodik a költségek felezéséhez, akkor semmiképp ne válassz drága programot, hiszen így kellemetlen és nehéz helyzetbe hozhatod. Ha azonban magas elvárásai vannak, nem biztos, hogy egy egyszerű mozizással célba érhetsz.

 

  • Milyen időjárás várható?

 

Sokféle randi hely létezik Budapesten, de nem mindegyik jó ötlet esős, havas időben, vagy akár 38 fokos hőségben. Mielőtt programot választanál, gondold végig, milyen évszakban is vagyunk, na meg vess pár pillantást az időjárás előrejelzésre is, különben könnyen felsülhetsz!

 

Melyek a legjobb randi helyek Budapesten: szokatlan ötletek gyűjteménye

 

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy elrugaszkodj a megszokott, hétköznapi dolgoktól, akkor próbálj meg valami érdekes randi helyszínt választani. Ha nem jut eszedbe semmi, akkor se csüggedj! Hoztunk neked pár szuper tippet!

 

Szokatlan Budapesti randi helyek esőben

 

Esős napokra az év bármely időszakában számíthatsz, ilyenkor pedig a legtöbb szabadtéri program kerülendő. Ne álljon ez se az utadba, hozz tető alá egy izgalmas randit!

 

1. Élményfestés

 

Ott van például az Alkotásutca, vagy éppen a YourArt! Ezeken a helyeken szinte zéró tehetséggel is fantasztikus festményeket alkothattok, ami örök emlék lesz mindkettőtök számára. Ha partnered szeret kreatívkodni és tőled sem áll távol ez a dolog, akkor hajrá!  Persze nem kell feltétlenül véresen komolyan venni, ez csak szórakozás!

 

2. Szabadulószoba

Szabadulószoba, mint randi helyszín. Tükör, vörös háttér.

A szabadulószobákat legtöbbször inkább nagyobb társaságok programjának tekintik, hiszen a játékokat nem két főre tervezik. Kivéve a Fallost-ban! Ezt a szobát speciálisan úgy alakítottuk ki, hogy párok számára is maximális élményt nyújtson. A téma stílusosan erotikus, BDSM díszletek mellett, úgyhogy remekül megalapozhat egy különleges éjszakát!

Foglalj időpontot gomb

 

3. Baltadobálás

 

Nem egy kifejezetten romantikus program, de ez nem is feltétlenül lényeges szempont. Ha ilyen randira viszed partnered, azt biztosan sokáig emlegetni fogja, főleg akkor, ha az első pár alkalom egyikére választod. Izgalmas, egyedi és messze áll a hétköznapitól – ne félj kipróbálni!

 

4. Falmászás

 

A falmászás a legtöbb ember számára kihívást jelent, ugyanakkor igen különleges élményt is ad, így tökéletes lehet azok számára, akik nem riadnak vissza a kicsit sportosabb tevékenységektől. Beltéri falmászásra több helyen is van lehetőségetek Budapesten, ráadásul biztonságos, profi körülmények között hódolhattok ennek a mozgásformának.

 

Szokatlan őszi-tavaszi randi helyek Budapesten

 

Ebben a két évszakban talán a leggyönyörűbb a természet, az idő pedig sokszor kellemes, se nem túl hideg, se nem túl meleg. Fantasztikus randevúkat szervezhetsz magatoknak!

 

5. Budai Arborétum

 

Ebben az időszakban az arborétumok növényvilága egyszerűen csodálatos, egyszerre érdekes és romantikus. Fővárosunkban tökéletes randi helyszín lehet például a Budai Arborétum, de akár a Budapesttől nem messze található vácrátóti Nemzeti Botanikus Kertet is választhatod.

 

6. Orczy Kalandpark

 

Kötélpályák, lomkoronasétányok és rengeteg izgalom – ez vár benneteket ebben a szép, erdei kalandparkban. Tavasszal és ősszel szuper élmény a szabad levegőn lenni, mozogni, persze akkor, ha mind a ketten szeretitek az aktív programokat.

 

7. Budapest Rooftop Cinema

Különleges randi a moziban

Micsoda klasszikus, ugye? Sokan nem is tudják, pedig Budapesten még ma is található egyfajta kertmozi, ami biztosan hatalmas meglepetés lesz partnerednek. A Mammut bevásárlóközpont tetőteraszán található, de mivel szabadtéri, így a szezon szeptember környékén véget ér.

 

8. Budai Vár

 

A Budai Vár egy gyönyörű helyszín, tavasszal és ősszel pedig még különlegesebb látványt nyújt. Elmehettek a Magyar Nemzeti Galériába és a Budapesti Történeti Múzeumba, vagy részt vehettek egy aktuális programon – hiszen van belőlük elég sok.

 

Szokatlan nyári randi helyek Budapesten

 

Tikkasztó meleg, hosszú nappalok, verőfényes napsütés? Ebben az időben rengeteg lehetőség van a programszervezésre. Válassz valami extrát, lepd meg partnered olyasmivel, amire biztosan nem gondolna!

 

9. Sparty

 

Te tudod, mi az a Sparty? Ha nem, érdemes közelebbről megismerned, hiszen ez egy igazán különleges bulisorozat a Széchenyi Fürdőben. Nagyon exkluzív, nagyon VIP – a medencés partyk királynője. Ha woow élményt adnál kedvesednek, ezzel nyert ügyed lesz!

 

10. Városi kalandjáték

 

Többféle téma, többféle izgalmas feladat: ha szívesen kalandoznátok Budapesten belül, akkor válasszátok például a City Escape játékait! Mivel a játékot vásárlás után bármikor elkezdhetitek, így a program áthelyezésére is van lehetőségetek, ez pedig sok esetben hasznos lehet.

 

11. Trambulin park

 

Ha elmenekülnétek a forróság elől, akkor bátran választhattok egy érdekes beltéri programot is, mint amilyen a trambulin park. Engedjétek szabadjára a bennetek lakú gyermeket és ugráljatok örömmel, teljesen oldott hangulatban!

 

12. Budapesti barlangtúra

 

Talán meglepő, pedig Budapesten több barlang is található, melyet a forró nyári napokon igazi élmény bejárni. Barangoljatok gyönyörű cseppkövek, sziklák és alagutak labirintusában és szívjátok magatokba a történelem minden cseppjét! A barlangokról a budapest.com weboldalon többet is megtudhatsz, ha érdekel a téma!

 

Szokatlan téli randi helyek Budapesten

 

Mit lehet csinálni télen kávézáson kívül? Ugye, hogy nem sok jó program jut eszedbe? Pedig van pár opció, amivel picit kevésbé tűnsz majd unalmasnak.

 

13. Tornádó Csocsó Klub

 

Egy igazi telitalálatos téli program lehet a csocsózás, főleg akkor, ha a helyszínt is szuperül választod meg. Legyen az egy igényes, különleges bár, ahol finom italokat is fogyaszthattok játék közben – persze csak az oldott hangulat kedvéért.

 

14. Vogue hajós vacsora

 

Gyönyörű helyszín, különleges ételek és italok, maximális romantika: ez egy hagyományos randikat idéző program, de elég erőteljesen felturbózva. Ki ne élvezne egy vacsorát, pazar kilátással és luxus élménnyel?

 

15. Óriáskerék

Óriáskerék, mint randihelyszín

Tulajdonképpen ez egy egyszerű program, mégis van benne valami varázslatos. Csodáljátok együtt a hólepte, vagy éppen ünnepi kivilágításban úszó Budapestet madártávlatból.

 

16. VIP mozi

 

A mozi egy klasszikus program, de attól még nem kell unalmasnak lennie. A Mammutban VIP élménnyel vár benneteket a Cinema City, ami extra kényelmes foteleket, korlátlan fogyasztást és helyben készült ételeket foglal magába.

 

Nos, tudtunk pár jó tippet adni? Bármire is esik a választásod, egy pajzán szabadulószobát iktassatok be délutáni-esti programként!

foglalj időpontot gomb

Link