Érdekességek, blogcikkek

Legénybúcsú helyszínek, ahol biztosan jól érzitek majd magatokat
feb. 13
A tökéletes, minden szempontból megfelelő legénybúcsú helyszínek megtalálása nem annyira egyszerű, mint sokan gondolnák, hiszen ma már rengeteg lehetőségből választhatsz. A döntés nem könnyű, de szerencsére tudunk segíteni! Hoztunk pár szuper tippet.
Izgalmas csapatépítő ötletek, melyekkel garantált a jó hangulat
feb. 12
Összeszedtünk Neked pár kicsit sem unalmas tippet, amivel Te lehetsz a csapatépítő programok koronázatlan uralkodója. Vágjunk is bele!
Élményajándék ötletek gyűjteménye
jan. 30
Te tudod, melyek a legjobb élményajándék ötletek? És azt, hogy kinek érdemes ilyen típusú meglepetést adni? Ha nem vagy biztos magadban, akkor mindenképp érdemes elolvasnod ezt a cikket, de akkor is jó helyen jársz, ha csak pár szuper tippre vadászol. Vágjunk is bele!
A 19 legjobb szabadulószoba Budapesten
jan. 22
Melyik a legjobb szabadulószoba Budapesten? Melyek azok a helyszínek, amiket mindenképp érdemes meglátogatni azoknak, akiket lázba hoz egy szabadulós játék? Majd most kiderül!
A 12 legjobb csapatépítő helyszín
2023.11.03
Szerinted melyek a legjobb, legizgalmasabb csapatépítő helyszínek? Te hová mennél szívesen kollégáiddal? Ha lassan itt lenne az ideje a szervezésnek, de még ötleted sincs, akkor érdemes velünk tartanod, hoztunk ugyanis 12 fantasztikus tippet. Te melyiket választanád?
Szokatlan randi helyek Budapesten
2023.10.17
Első randi? Vagy már a sokadik? Valentin-napi romantikázás? Szeretnéd meglepni párod vagy kiszemelted egy szuper, egyedi programmal? Várnak a legjobb randi helyek Budapest meseszép utcáin és helyszínein!
10 rendhagyó lánybúcsú helyszín Budapesten
2023.10.07
Szeretnéd megszervezni az évtized csajos buliját kedvenc menyasszonyodnak? Olyan partyról álmodsz, amit egyetlen résztvevő sem felejt el hosszú-hosszú évekig? Akkor ezek a különleges budapesti lánybúcsú helyszínek téged is érdekelni fognak.
Programok pároknak: 20 különleges ötlet
2023.10.06
A legkülönlegesebb programok pároknak szólnak, ugye ti sem akartok minden hétvégén otthon ücsörögni? Ha szívesen kimozdulnál már a négy fal közül, de nem tudod, merre indulj, segítünk! Hoztunk 20 különleges tippet, melyek közül biztosan meg fogod találni kedvenced. Tarts velünk!
45 merész lánybúcsú játék és programötlet
2023.09.22
Hoztunk neked közel 50 olyan lánybúcsú játék és programötletet, melyek közül könnyedén megtalálod majd azt, amelyik legjobban illik a menyasszony stílusához. Lássuk is!
21 ötletes ajándék a legjobb barátnődnek
2023.09.14
Amikor a legjobb barátnődet készülsz meglepni, szinte biztos, hogy te is valami különlegességben gondolkozol, hiszen szeretnéd igazán boldognak és izgatottnak látni. A tökéletes „legjobb barátnő ajándék” megtalálása még sok-sok együtt átélt év után sem mindig olyan könnyű, ezért most hoztunk neked egy kis segítséget!
50. születésnap: 15 ajándék nőknek, ami biztosan sikert arat
2023.09.06
Egy hölgy életében az 50. születésnap különleges alkalom, olyan ünnep, amit nem szabad egy tortával és pár szál virággal szélnek ereszteni. Ide bizony különleges meglepetésre van szükség! Ha valamelyik barátnőd, ismerősöd vagy rokonod hamarosan betölti az 50. évet, és szeretnél emlékezetes ajándékkal készülni, jó helyen jársz!
Páros ajándékok: izgalmas ötletek gyűjteménye
2023.09.02
Ha te is egy szerelmespár megajándékozását tervezed (akár saját magatokat), de még nem tudod, milyen irányba indulj, segítünk! A következőkben rengeteg tippet osztunk meg veled!
Legénybúcsú: jótanácsok és 55 programtipp
2023.08.25
Ha legénybúcsút szervezel a tesódnak, vagy a haverodnak, nem veheted félvállról a dolgot: most aztán igazán oda kell tenned magad. Hozd ki a legtöbbet ebből a kis buliból és találd ki, hogyan teheted igazán felejthetetlenné!
Évfordulós ajándék: 15 nem hétköznapi ötlet
2023.08.22
Lehet milliónyi szuper elképzelésed, ha a kedvesed egyiket sem csípi, akkor annak bizony pár megjátszott, kínos mosoly lesz a vége. Inkább kihagynád, ugye? Hoztunk néhány közel sem hétköznapi ötletet, hogy Te legyél az évfordulók bajnoka!
Csapatépítő játékok és programok: 12 izgalmas ötlet
2023.08.12
A tökéletes csapatépítő játékok megtalálásával, és izgalmas programok szervezésével élménnyé teheted a közös időtöltést, ráadásul jobban meg is ismerhetitek egymást. Hoztunk Neked 12 ötletet, amivel szuper közösséget építhetsz!
Valentin-nap kisokos: eredete, jelentősége a 21. században
2023.08.03
Ha érdekel a téma, vagy szeretnél kicsit más szemmel nézni erre az ünnepre, akkor olvass tovább! Beszélni fogunk a Valentin-nap eredetéről, egyes országok hagyományairól és adunk pár szuper ajándéktippet is!
A lánybúcsú története: Eredet, érdekességek, hagyományok!
2022.04.12
A lánybúcsú ma már csupán egy önfeledt, bulis este a csajokkal, ahol sokat nevettek-és szórakoztok – ez azonban nem mindig volt így. Érdemes egy kicsit jobban belelátni a lánybúcsú történetébe, ugyanis érdekesebb, mint gondolnád!
Csapatépítő program ötletek a felejthetetlen céges buliért
2022.01.23
Most kezded szervezni a következő céges csapatépítőt, de fogalmad sincs, mit kellene kitalálni? Nem akarod, hogy bárki is rosszul érezze magát, vagy unatkozzon, ezért valami különleges programot szeretnél? A következő csapatépítő program ötletek a segítségedre lehetnek!
Téli programok: hogy a legnagyobb hidegben se kuksolj a tv előtt!
2022.01.19
Nyáron szinte mindenki szívesen mozdul ki otthonról, a szórakozási lehetőségek száma pedig gyakorlatilag végtelen. Télen már más a helyzet. Ha Te is így vagy ezzel, de azért egy kicsit már unod a sorozat-és filmnézés véget nem érő áradatát, akkor válaszd a következő téli programok egyikét!
Ajándék pároknak: karácsonyra is, de nem csak arra!
2021.12.14
Ajándékozni sokszor piszok nehéz, ezt pedig így, karácsony közeledtével szoktuk igazán megérteni. Ha nem akarsz hasznos, de igen uncsi konyhai eszközöket adni, egy páros wellness hétvégére viszont nincs pénzed, akkor szükséged lesz egy arany középútra.
Link